Rekka Vuokraus

Rekka vuokraus yrityksiin kuuluvat esimerkiksi Mattilan Kuorma-auto, Eurorent, Scandia Rent, Veho Trucks, sekä Kuljetus Silvola.

Mattilan Kuorma-auto

Rydöntie 24
20360 Turku
www.mattila.com

Mattilan Kuorma-auto on Turusta käsin toimiva, 1970-luvulta saakka toiminnassa ollut käytettyjen kuorma-autojen autoliike, jonka toimialaan kuuluvat myös rekkojen vuokraukset.

Firman kuorma-auto- ja pakettiautokalusto on tarjolla vuokralle periodeille aina yhden päivän vuokrauksesta vuosivuokrauksiin.

Vuokrattavana olevat umpikorirekat, esimerkiksi Scania P94 4x2, MAN 12.225, sekä Mercedes-Benz Atego, ovat tilavuudeltaan 18-55 m3, ja kussakin kuorma-autossa on mukana perälautanostin.

Eurorent

Linnanrakentajantie 6
00880 Helsinki
www.eurorent.fi

Eurorent on edullisiin autonvuokrauksiin erikoistunut yritys, jonka autokalusto kattaa kuorma-autojen ohella myös kategoriat henkilöautot, farmariautot, pienoisbussit, erikoisautot, pakettiautot, sekä koppiautot.

Kuorma-autojen suhteen vuokrattavissa oleva kalusto koostuu Volvo FL61, Iveco Eurocargo 100, Iveco Eurocargo, Volvo FL612, sekä Renault Midlum ja Iveco Eurocargo 120 malleista.

Scandia Rent

Hämeentie 37
00500 Helsinki
www.scandiarent.fi

Scandia Rent on Suomen suurimpiin kuuluva kotimainen vuokraamoketju, jolla on kaikkiaan yli 50:n toimipaikan verkosto ja lähes 1500 auton kalusto, mukaanlukien vuokrarekat.

Vuokrattavissa oleva rekka-autokalusto koostuu kahdesta kokoluokasta, mukana esimerkiksi kuorma-automallit Mercedes-Benz Atego sekä Volvo FL612-614.

Veho Trucks

Lommilanrinne 2-3
02770 Espoo
www.vehotrucks.fi

Veho Trucks on Veho automyynnin kuorma-autoihin ja hyötyajoneuvoihin keskittynyt tytäryhtiö, jonka palveluihin kuuluvat myös Mercedes-Benz rekkavuokraukset.

VehoRentin vuokrauksena tarjolla oleva palvelu koostuu kaiken kaikkiaan kalustosta, jossa mukana on kuorma-autoja 13 - 48 m3:n kuormatilalla sekä pakettiautoja 5 - 13 m3:n kuormatilalla.

Kukin Veho Trucksin vuokrakuorma-autoista on varusteltu perälaitanostimilla sekä kuormansidontakiskoilla.

Kuljetus Silvola & Co

Sienitie 9
00760 Helsinki
www.kuljetussilvola.fi

Kuljetus Silvola on vuodesta 1958 toiminnassa ollut perheyrityspohjainen kuljetusliike, jonka erikoisaluetta on pk-jakelu, mutta toimintaan kuuluvat myös vuokraamopalvelut.

Firman vuokrakalusto koostuu 15 tn Mercedes Benz kuorma-autoista, 35 m3 tilavuudella, mukana myös perälautanostin (2000 kg).

Rekka Vuokraus - Vuokraus Opas