Retkeilyauto vuokraus Rovaniemi

Matkailuauto / retkeilyauto vuokraus Rovaniemi on yksi suosituimpia kohteita lähteä Lapin matkalle, täältä läänin pääkaupungista.

Useimmilla etelästä Lappiin tulijoilla matka retkeilemään alkaa Rovaniemen lentokentältä, joka on alueensa tärkein lentoliikenteen kohde ja portti alueen tärkeimpiin nähtävyyksiin vuoden läpi.

Monet jatkavat Rovaniemeltä retkeilyauton vuokrattuaan muun muassa Ouluun, Tornioon, Käsivarren tunturi-alueille, ja vaikkapa Kilpisjärven suunnalla, mahdollisesti jopa Jäämerelle saakka ja takaisin.

Retkeilijöiden suosikkireittejä on myös Ylä-Lapin alueet, Inari, Saariselkä, ja Sodankylän, aina itärajalle sekä Euroopan suurimmalle erämaa-alueelle, Sallan Tuntsalle, saakka.

Suurelta osaltaan Lappi tarjoaa retkeilijöille ainutlaatuisen erämaan rauhan, etenkin erämaa-alueidensa suhteen, mutta voit osallistua myös aktiivilomailuun, vaikkapa kullanhuuhdonnan ja marjanpoimintaretkien muodossa.

Lappi tarjoaakin hyvän valikoiman erämään rauhaa ja luonnonnähtävyyksiä, ja toisaalta merkittäviä turistikeskuksia, joissa voit käydä vaikka tanssimassa osana lomamatkaasi.

Modernit matkailuautot ovat kuin liikkuvia lomamökkejä, joten sinun ei tarvitse huolehtia mukavuudestasi, vaikka ajatkin keskellä Suomen suurimpia erämaa-alueita. Useimmista matkailuautoista löytyvät mm. keittiö jääkaappeineen, WC ja suihkut, sekä paljon säilytystilaa.

Caravankeskus Reatalo

Teollisuustie 23

96300 Rovaniemi

www.reatalo.net

Reatalo vuokraa kahta erilaista matkailuautoa. 

Periodilla 01.06-31.08 lyhin vuokra-aika on viikko. Vuokralaisen on oltava vähintään 25-vuotias ja hänellä on oltava voimassa oleva luottokortti. 

Voit katsoa matkailuautojen vuokraustilanteen firman nettisivuilta kohdasta vapaat viikot.

Tmi Vesa Mölläri

Kemijoen Itäpuolentie 234

96400 Rovaniemi

www.rovaniemenmatkailuauto.fi

Tmi Vesa Mölläri vuokraa yhtä matkailuautoa vuoden ympäri, jonka varaustilanteen voit tarkastaa vuokraamon varauskalenterista, nähtävillä suoraan www-sivuilta.

Vuokraamopalvelut M.J. Matilainen Ky

Tuiskuntie 7

96100 Rovaniemi

www.mjmatilainen.com

› Retkeilyauto vuokraus Rovaniemi