Rintapumppu vuokraus

Rintapumppu vuokraus on mahdollista muun muassa vuokraajilta kuten Mammaliina, Avonainen, Mannerheimin Lastensuojeluliitto (Kaarina), sekä Rintapumppu.fi.

Rintapumppu.fi

Medi10 Oy

Läntinen teollisuuskatu 18

02920 Espoo

Rintapumppu.fi palvelun takana oleva Medi10 maahantuo Ameda-rintapumppuja sekä hoitotarvikkeita, ja myös vuokraa niitä.

Firman vuokralle tarjoavat Amedan rintapumput ovat käytössä synnytyssairaaloissa Suomessa sekä kansainvälisesti, ja ne onkin alunperin suunniteltu ammattilaiskäyttöön, mutta nykyisin yleisesti myös kotikäytössä.

Vuokralle tarjottavat sähköpumput mahdollistavat molempien rintojen yhtäaikaisen pumppaamisen, ja voit säätää sekä imutehoa että imusykliä portaattomasti imetyksen eri vaiheiden aikana.

Voit asioida firman kanssa joko netin ylitse, tai käymällä henkilökohtaisesti yrityksen toimipisteellä Espoossa, Läntinen teollisuuskatu 18, 02920 Espoo. Nettikaupan hinnat ovat voimassa tosin vain netin yli tehdyissä ostoissa.

Rintapumppu vuokraus

Lastentarvikevuokraus Verso

Osmalahdenkumpu 3

21570 Sauvo

www.lastentarvikevuokraus.fi

Lastentarvikevuokraus Verso vuokraa rintapumppuina Philips Avent sähkökäyttöisiä rintapumppuja, jotka on suunniteltu auttamaan tehokkaasti, mutta äidin mukavuuden huomioonottaen, maidontuotannossa.

Philipsin Avent mallin rintapumppua voi käyttää myös manuaalisesti. Verso vuokraa tuotteita 1kk minimivuokralla.

Lastentarvikevuokraus Verso on perheyritys, joka on ollut toiminnassa vuodesta 2012, ja tarjoaa rintapumppujen ohella helpon vaihtoehdon, vuokraamisen, perheille ostamisen ja kierrättämisen rinnalle.

Mammaliina

Laitilantie 3

00420 Helsinki

www.mammaliina.fi

Mammaliina, jonka toiminnan taustalta löytyy kätilö ja imetysohjaajakouluttaja, tarjoaa vuokralle sähkökäyttöisiä rintapumppuja, autmaan tilanteissa, joissa äiti haluaa lisätä maidon määrää.

Minimivuokra-aika yrityksen sähkökäyttöisten rintapumppujen vuokraamiselle on kymmenen vuorokautta, joka maksetaan vuokraustilanteen yhteydessä, ja loput rintapumppua palautettaessa.

AvoNainen

Liisankatu 6

00170 Helsinki

www.avonainen.fi

AvoNainen on perheiden tarpeisiin suunnattu kotimainen nettikauppa, jonka kautta vuokrattaville lastentuotteille vuokra-aika vaihtelee aina vuorokaudesta kuukausiin saakka.

Firman kautta on muun muassa mahdollista vuokrata synnytyssairaaloista tuttua Amedan Elite rintapumppua (pullosarja ostetaan omaksi), mutta myös Amedan vauvavaakoja.

Vuokraushintaan kuuluu mukaan yrityksen neuvonta ja ohjaus tuotteen käyttöön. Varauksia varten yrityksellä on varauslista, tarjolla olevien vuokraustuotteiden rajallisen määrän johdosta.

Vuokrauksen maksu tapahtuu samalla kun noudat vuokrattavan pumpun, sopimuksen mukaan, firman Kallion myymälästä tai vaihtoehtoisesti Pohjois-Helsingistä. 

Mannerheimin Lastensuojeluliitto (Kaarina)

Piispantie 7

20660 Littoinen

kaarina.mll.fi/vuokraustoiminta/

Mannerheimin Lastensuojeluliiton Kaarinan yhdistys on tarjolla oleva rintapumpun vuokrauspaikka vaihtoehto, jos asut yhdistyksen toiminta-alueella, Kaarinassa.

Rintapumppu sijaitsee kaarinalaisessa perhetalo Oskariinassa, ja vuokraukseen tarvittavia lisätietoja saat MLL:n vuokraustoimintavastaavalta, Piispanristin neuvolasta, sekä Kaarinan pääterveysaseman neuvolasta.

› Rintapumppu vuokraus