RK Vuokraus

RK Vuokraus on lohjalainen rakennuskonevuokraamo, jonka toimialaan kuuluvat myös matkailuautojen ja mönkijöiden vuokraukset.

Firman rakennuskone-vuokraaamo toiminnan alueeseen kuuluu pääasiassa Länsi-Uusimaa, tuotevalikoimalla, johon sisältyy käsityökalujen ohella rakennustelineitä, työmaalämmittimiä, maantasaajia, sekä henkilönostimia ja hiab-nostimella varustettuja kuorma-autoja.

Yrityksen palvelupiste sijaitsee Lohjan Sammatissa, mutta firman palveluihin kuuluvat koneiden ja laitteiden toimitukset asiakkaiden haluamiin osoitteisiin.

RK Vuokrauksen vuokra-matkailuauto on Bürstner Aviano merkkinen tilava auto, jonka varustelutasoon sisältyvät keittiö, jää-pakastinkaappi, liesi, mikroaaltouuni, DigiTV, suihku ja WC.

Mönkijävuokrausten suhteen yritykseltä on tarjolla Hondan 350-kuutioinen, vinssillä ja vetokoukulla varustettu nelivetoinen mönkijä, mallia Honda TRX350 FE Fourtrax 4x4 ES.

Työmönkijänä parhaiten toimivalla laitteella pystyy toteuttamaan lisälaitteiden avulla esimerkiksi piha-alueen kunnostus- ja maansiirtotöitä ja noutamaan mm. metsästä kaadetut puut piha-alueelle.

RK-Vuokraus
Valkjärventie 291
09220 Lohja
www.rk-vuokraus.fiRK Vuokraus - Vuokraus Opas