Roskalavan vuokraus

Roskalavan vuokraus on mahdollista muun muassa yrityksiltä kuten Lassila & Tikanoja, HH Pikakuljetus, Hettula, sekä Koneurakointi Oke Jantunen.

Lassila & Tikanoja - Pienrakentaja palvelut

www.lassila-tikanoja.fi

Lassila & Tikanoja on yksi suurimmista Suomessa toimivista jätehuollon yrityksistä, toimien koko maan alueella, ja sen palveluihin kuuluvat myös vaihtolavojen vuokraukset pienrakentajille.

L&T:n pienrakentajapalvelut pitävät sisällään kokonaisuudessaan kaikki tarpeelliset ympäristöhuollon palvelut aina rakentamisen alkuvaiheesta käyttöönottoon.

Roskalavojen suhteen tarjolla olevaan palveluun kuuluvat vaihtolavat ja niiden tyhjennykset, piha-alueen siistinä pitämiseen sekä tilan tehokkaaseen käyttöön.

HH Pikakuljetus

Rajamyllyntie 1-2
01760 Vantaa
www.hhpikakuljetus.fi

HH Pikakuljetus on Vantaalta käsin toimiva kuljetuspalveluihin erikoistunut firma, joka on ollut toiminnassa vuodesta 1995, ja tarjoaa palveluina myös roskalavoihin liittyvät tuotteet.

Yrityksen vaihto- / roskalava palvelut kattavat roskalavojen toimitukset ja tyhjennykset (jolloin hintoihin lisätään jätemaksu), kuin myös erityyppisten roskalavojen vuokraukset.

Hettula

Sammontie 11
99100 Kittilä
www.hettula.fi

Hettula on jätehuoltoihin, erilaisiin laitteiden ja koneiden hinauksiin, vaihtolava- ja lavettipalveluihin, pyöräkonetöihin, sekä taksikuljetuksiin erikoistunut yritys.

Firma, joka toimii Kittilän, Levin ja Ylläksen alueella ja on ollut toiminnassa vuodesta 1959, tarjoaa jätehuollon suhteen roska-astioiden tyhjennykset, roska-astioiden myynnin sekä vuokrauksen, sakokaivojen tyhjennykset, kuin myös vesijohtojen ja viemäreiden sulatukset ja aukaisut.

Koneurakointi Oke Jantunen

Metsä-Paavolantie 4
37800 Toijala
www.okejantunen.fi

Koneurakointi Oke Jantunen on Toijalasta käsin toimiva koneurakointeihin ja maanrakennustöihin erikoistunut yritys, jonka toimiala kattaa myös roskalavojen vuokraukset/kuljetukset sekä vaihtolavakuljetukset.

Jätelavan vuokraus

Jätelavan vuokraus on mahdollista muun muassa yrityksiltä kuten Lassila & Tikanoja, Helsingin KTK, sekä Kuljetusliike Koivisto.

Roskalavan vuokraus - Vuokraus opas