Ruka Vuokramökki

Ruka vuokramökki yrityksiä ovat esimerkiksi Rukajärven Lomamajat, Ruka-Ko, Lomarengas, sekä Rukasviitti.

Rukajärven Lomamajat

Rukajärventie 60
93825 Rukatunturi
www.rukajarvenlomamajat.fi

Rukajärven Lomamajat on ympärivuotisesti toimiva lomakylä Rukan matkailukeskuksen läheisyydessä, jonka läheisyydessä olevat puitteet mahdollistavat liikuntaharrastuksista mm. laskettelun, hiihdon, vaelluksen, kalastuksen, koskenlaskun, ja golfin peluun.

Vuokramökkeinä lomakylällä on 5 erilaisen hirsimajan valikoima, joista matkaa Rukan matkailukeskukseen on kaikkiaan noin 4 km.

Vuokralomamökit ovat kooltaa joko 70 m2 tai 60 m2, ja niiden varustelutasoon kuuluvat esimerkiksi ruokailu- ja ruoanlaittovälineet, sähköliesi, jääkaappipakastin, mikro, kahvin-ja vedenkeittimet, takka, astianpesukone sekä pyykinpesukone.

Ruka-Ko

Rukanriutta 7
938258 Rukatunturi
www.ruka-ko.fi

Ruka-Ko on vuodesta 1992 toiminnassa ollut, vuokramökkien ja lomahuoneistojen vuokrauksiin erikoistunut rukalainen yritys.

Firman vuokravalikoima lomamökkien suhteen koostuu kokonaisuudessaan noin 100:sta erikokoisesta ja -tasoisesta majoituskohteesta, joista kukin sijaitsee lähellä Rukan palveluja ja rinteitä, kuin myös alueen latu- ja moottorikelkkareittejä.

Lomarengas

Eteläesplanadi 22C
Helsinki
www.lomarengas.fi/mokkihaku/haku/ruka

Lomarengas on lomamökkien nettivarausten markkinapaikka, yksi maan kattavimmista, jonka valikoima Rukan suhteen sisälsi kaikkiaan 608 erilaista mökkiä, kun asian viimeksi tarkistin.

Tarjolla olevista Rukan vuokramökeistä voit suodattaa esiin haluamasi nopeasti järjestämällä hakutulokset esimerkiksi mökin nimen, kunnan, henkilömäärän, tai tähtiluokan mukaan, yhdellä klikkauksella.

Rukasviitti

Jarintie 36
01800 Klaukkala
www.rukasviitti.com

Rukasviitti / RukaResidences on rukalainen, yksityishenkilöille ja yrityksille lomamökkejä vuokralle tarjoava firma, jonka erikoisuutena ovat huipputasoiset kelohuvilat.

Näihin tasokkaisiin vuokrattavin Rukan kelohuviloihin kuuluvat Saaruantähti (100 m2), Rukanhelmi (153 m2), lamellihirsinen huvila Vuosselin Kruunu (160 m2), sekä kelorivitalohuoneisto Rukanhelmi Jr. (51 m2 + 12 m2 parvi).

Ruka vuokraamo

Ruka vuokraamo palveluihin kuuluu kaksi vuokrauspistettä tunturin molemmilla puolilla: PisteVuokraamo sekä VuosselinPortin vuokraamo.

Ruka vuokramökki - Vuokraus opas