Sauna Vuokraus Helsinki

Sauna vuokraus Helsinki vuokraamoihin kuuluvat Ravintola Baker's, Saunamesta, sekä Ravintola Viola.

Ravintola Baker's

Mannerheimintie 12
00100 Helsinki
www.ravintolabakers.com/fi/sauna/

Aivan Helsingin ydinkeskustassa sijaitseva Ravintola Baker's tarjoaa palveluna myös tilaussaunaa ja sen yhteydessä olevaa kokouskabinettia.

Vuokrattavana olevaan saunatilaan mahtuu saunakabinetin osalta kaikkiaan noin 20 henkeä, saunan lauteille mahtuessa yhtä aikaa 8 saunojaa.

Saunakabinetista löytyy viihdykkeenä noin 42 tuumainen televisio, ja tiloihin on saatavissa tilauksesta pientä syötävää ravintolan Cafe Bar osiosta.

Saunatilat ovat vuokrattavissa ajalle klo 08-22, standardisaunavuoron ollessa 2 tuntia, lisätuntien ollessa hinnoiteltuna erikseen.

Saunamesta

Elimäenkatu 9
00510 Helsinki
www.saunamesta.fi

Saunamesta on Vallilassa sijaitseva vuokrasauna, joka oli historiallisesti käytössä muun muassa suomalaisen suuryrityksen hallituksen ja johtokunnan saunana.

Saunamestan saunassa on pinta-alaa 150 neliötä, lauteille mahtuessa kerrallaan 15 kylpijää, ja oleskelutilojen ollessa varustettu saunatiloihin soveltuvalla viihde-elektroniikalla.

Tiloihin on mahdollista tilata ruokailun saunan käytön yhteyteen sopimuksen mukaan.

Ravintola Viola

Radisson Blu Seaside Hotel
Ruoholahdenranta 3
00100 Helsinki
www.ravintolaviola.fi/tilaussauna/

Ravintola Viola on Radisson Blu Seaside hotellin yhteydessä Helsingissä toimiva ruokailupaikka, josta löytyy myös tilaussauna rakennuksen yläkerroksista, merinäköalalla Helsingin yli.

Tilana vuokrasauna on ikkunallinen, pyöreän kiukaan ympärille rakennettu 8 henkilöä lauteille mahduttava sauna, jonka yhteydessä olevasta 9. kerroksen Katto-loungesta löytyy puitteet jopa 40 hengen saunaillalle.

Saunatiloihin on mahdollista tilata ruokailun Ravintola Violan keittiöstä, jonka ruokalistoista löytyy erityisiä saunamenuja.

Espan sauna / Sonera Stadiumin Sauna

www.saunasivut.fi

Semirax Oy tarjoaa päätoimialanaan kahden saunatilan vuokrausta, joista toinen sijaitsee osoitteessa Eteläesplanadi 20 (Espan Sauna) ja toinen osoitteessa Urheilukatu 5 (Sonera Stadiumin Sauna).

Tiloista Espan Sauna soveltuu 1-30 henkilön aamusauna / päiväkokouspaikaksi, illanviettopaikaksi kuin myös esimerkiksi jatkopaikaksi ravintolaillan päätteeksi.

Vuokrasauna tarjoaa tiloja noin 240 neliön verran, joista löytyy saunan ohella uima-allas, iso pukuhuone sekä takkahuone.

Takkahuoneen varusteluina ovat 60-tuuman TV (urheilupainotteisella kanavapaketilla), karaokelaitteet, pöytäjalkapallo, sekä langaton nettiyhteys.

Ravintola Henrik Toinen

Konalantie 6
00370 Helsinki
www.henriktoinen.fi

Ravintola Henrik II:n palveluvalikoimaan kuuluu ravintola ja yökerhotoiminnan lisäksi tilaussauna.

Saunaosasto porealtaineen on tilattavissa niin pienempien kuin suurempienkin ryhmien käyttöön, jonka yhteydessä oleviin tiloihin kuuluvat myös kabinetti ja ruokailutila.

Saunaan.fi

www.saunaan.fi

Saunaan.fi on nettipalvelu, joka listaa tilattavissa olevia saunoja koko maan alueella, myös Helsingissä.

Kun viimeksi kokeilin palvelun tietokannan laajuuden, tarjolla oli 17 erilaista ja erikokoista vuokrasaunaa eri puolilla Helsinkiä.

Sauna Vuokraus Helsinki - Vuokraus Opas