Saunan Vuokraus Tampere

Saunan vuokraus Tampere vaihtoehtoihin lukeutuvat mm. Konttorin Sauna, Tehtaan Sauna, sekä Pirkanmiehet Sauna.

Konttorin Sauna

Verkatehtaankatu 5
33100 Tampere
www.konttori.fi

Konttorin sauna on Olutravintola Konttorin omistama, Tampereen ydinkeskustassa olevassa jugend-talossa sijaitseva tilaussaunatila.

Kabinetin yhteydessä oleva ravintolasaunassa on tilaa kaikkiaan 12:sta henkilölle, kabinetin tarjotessa epämuodollista kokoustilaa noin kolmellekymmenelle.

Saunakamarin varustelutasoon kuuluu täysi juomakaappi, josta Konttori laskuttaa kulutuksen mukaan, ja erillisestä tilauksesta kabinettiin voi tilata myös ruokailun.

Tehtaan Sauna

Sellukatu 1
33400 Tampere
www.tehtaansauna.fi

Tehtaan Sauna on yksilöllinen sauna-ja kokoustila Sellukadulla, joissa voi järjestää esimerkiksi kokoustapahtuman ja sen oheen sauna-iltaman.

Sauna on kooltaan 15 henkilöä maksimissaan mahduttava 15 hengen sauna, tarjoten aidot suomalaiset löylyt IKI-kiukaan avulla, ja saunatilojen yhteydestä löytyvät myös poreamme, 3 suihkua, meikkipöytä, 2 wc:tä, pukuhuone, ja äänentoistolaitteet sekä taulutelevisio 52”, kuin myös mm. ilmakiekkopeli ja karaokelaitteet.

Kokouksiin ja saunalle on mahdollista erillisesta tilauksesta saada myös thai keittiöperinteen mukaan valmisttua ruokaa.

Pirkanmiehet Sauna

Koivistontie 41
33820 Tampere
www.pirkanmiehet.com/sauna-ja-juhlatilojen-vuokraus/

Mieskuoro Pirkanmiehet vuokraa Tampereen Koivistonkylässä sijaitsevan keskuspaikkansa saunatiloja.

Saunatilat voi vuokrata pelkästään sauna + takkatupa tiloina, mutta yhdistelmään voi ottaa kokonaisuutena myös keittiön vuokrauksen ja/tai kokoustilat.

Saunaan.fi

www.saunaan.fi

Saunaan.fi on saunatilojen ilmoituspalvelu netissä, jonka kautta myös tamperelaiset firmat ja yksityiset tahot tarjoavat erilaisia saunatilojaan vuokralle.

Kun viimeksi kokeilin palvelun tietokannassa olevia sauna-vuokratiloja Tampereen suhteen, haulla löytyivät tiedot kohteista Artturin Sauna, Joyride-Saunabussi, Klingendahlin Sauna, Laulusauna, Olutravintola Konttorin Sauna, sekä Tehtaan Sauna.

Sauna Vuokraus Tampere - Vuokraus Opas