Siivousvälineiden Vuokraus

Siivousvälineiden vuokraus vuokraamoihin kuuluvat Veslin, Novakari, sekä AS-Palvelut.

Veslin

Kiskontie 342
24130 Salo
www.veslin.fi

Veslin on vuodesta 2005 toiminnassa ollut monialayritys, jonka päätoimialana on erityyppisten siivousvälineiden vuokraukset.

Firman toimipiste sijaitsee Salossa, josta käsin yritys toimittaa tuotteitaan esimerkiksi postin ja matkahuollon avulla eripuolille Suomea.

Yrityksen pääasialliseen asiakaskuntaan kuuluvat autoliikkeet, mutta tuotteet sopivat myös muille aloille ja asiakaskunnille.

Novakari

Valuraudankuja 3
00700 Helsinki
www.novakari.fi

Novakari on vuodesta 1983 toiminnassa ollut firma, jonka toimialaan kuuluvat papereiden, pesuaineiden, siivousvälineiden, kertakäyttö-astioiden, jätesäkkien ja terveydenhoitotuotteiden myynti, mutta myös siivouskoneiden vuokraus.

Firman vuokra-aika toimii vuorokausiveloituspohjaisesti, siten, että vuokrattujen koneiden nouto & palautus tapahtuu Malmin varastosta/myymälästä käsin.

Tarjolla olevaan vuokrauskalustoon kuuluvat vesi-imurit, painehuuhtelulaitteet, lattianhoitokoneet, ja yhdistelmäkoneet.

AS-Palvelut

Sysmäläntie 1
40530 Jyväskylä
www.as-palvelut.fi

AS-Palvelut on teollisuuteen, ammattisiivoukseen ja kiinteistönhuoltoon erikoistunut yritys, jonka toimialueeseen kuuluvat Mikkeli, Jyväskylä sekä Kuopio ympäristökuntineen.

Firman toimialaan kuuluvat myös erikokoisten siivouskoneiden vuokraus.

Siivousvälineiden Vuokraus - Vuokraus Opas