Teboil Pakettiauton Vuokraus

Teboil pakettiauton vuokraus on tarjolla muun muassa Teboilin Hyrylän, Itäväylän, Ruskeasuon, ja Pakilan huoltoasemilta.

Teboil Hyrylä

Hyrylänkatu 2
04300 Tuusula
www.teboilhyryla.fi

Teboil Hyrylä on autohuoltamo, joka sijaitsee Tuusulanväylällä, keskellä Hyrylää, ja tarjoaa palveluina myös autojen vuokraukset.

Vuokraamona huoltoaseman yhteydessä toimii Kehärentin (www.keharent.fi) toimipiste, josta vuokralle saa henkilöautot, myös toimitettuna Helsinki-Vantaan lentokentälle.

Teboil Itäväylä

Linnavuorentie 30
00950 Helsinki
www.teboilitavayla.com

Osoitteessa Linnavuorentie 30 toimiva Teboil Itäväylän toimintaan kuuluu myös autovuokraamopuoli, josta saatavilla on henkilöautojen lisäksi myös muuttoautoja, pikkubusseja, sekä edustusautoja.

Kuhunkin vuokra-autoon on erillisesti maksusta vuokrattavissa myös Navman merkkiset GPS-navigaattorit, Suomessa tapahtuviin autonvuokrauksiin.

Teboil Ruskeasuo

Koroistentie 10
00280 Helsinki
www.teboilruskeasuo.com

24 h avoinna olevalta Ruskeasuon Teboilin huoltoaseman yhteydestä löytyvästä autovuokraamosta voi vuokrata niin henkilö- ja pakettiautot, pikkubussit, kuin myös peräkärryt.

Autovuokraamopuoli on huoltoaseman aukiolo-ajoista poiketen avoinna päivittäin klo 7:00 - 22:00.

Teboil Pakila

Pakilantie 66
00660 Helsinki
www.teboil.fi/ServiceStation.asp?path=1;1510;1549;1743;7026

Teboilin Helsingin Pakilan kaupunginosassa toimiva huoltoasema tarjoaa palveluina autovuokrauksen suhteen pakettiautojen sekä peräkärryjen vuokrauksen.

Teboil Pakettiauton Vuokraus - Vuokraus Opas