Teltan Vuokraus

Teltan vuokraus on tarjolla esimerkiksi firmoilta kuten CF-Telttavuokraus, Varusteleka, Oulun Telttavuokraus, Marrow Oy, sekä Telttaco.

CF-Telttavuokraus

Työkkyrintie 3 B
05400 Jokela Tuusula
www.cf-telttavuokraus.fi

CF-Telttavuokraus on erikokoisten telttojen vuokrauksiin erikoistunut yritys, jonka tapahtumapalvelut kattavat telttojen ohella kokonaisuudessaan myös kategoriat:

  • Vessat
  • Esiintymislavat
  • Lattiat, messumatot
  • Lämmittimet
  • Valaistukset
  • Tuolit ja pöydät

Vuokraamon vuokrateltoissa on rakenteena itsekantava runko,joten maassa ei ole keppejä eikä naruja, ja kukin juhlateltoista voidaan pystyttää myös asfaltille tai maapohjalle.

Varusteleka

Ruosilantie 2
00390 Helsinki
www.varusteleka.fi/teltan_vuokraus.php

Varusteleka on helsinkiläinen armeijatavaran erikoisliike, jonka kautta on myös mahdollista vuokrata telttatuotteita, etupäässä ruotsalaisvalmisteisia puolijoukkuetelttoja sekä komentotelttoja.

Vuokra-ajaksi voi valita aina vuorokauden pituisista vuokrauksista viikonloppuihin kestävät periodit, aina viikon pituisiin laskutuskausiin saakka.

Oulun Telttavuokraus

Hajottamotie 9
90550 Oulu
www.telttavuokraus.com

Oulun Telttavuokraus on tapahtumien järjestelyihin erikoistunut oululainen yritys, jonka vuokratuote valikoimista löytyvät telttojen ohella myös pöydät, penkit, wc:t, ja muut onnistuneiden tapahtumien taustalla olevat tavarat.

Yrityksen telttavalikoima koostuu sekä teräs- että alumiinirunkoisista teltoista, aina 20 metriä leveisiin telttoihin (joka on kuitenkin jatkettavissa 5 metrin jaksoissa pituudeltaan).

Marrow Oy

Punttikuja 3
00730 Helsinki
www.marrow.fi

Marrow Oy on vuodesta 1990 toiminnassa ollut, markkinointivälineiden vuokrausta, valmistusta, ja maahantuontia harjoittava perheyritys, jonka erikoisosaamiseen kuuluvat myös teltat eri kokoonpanoissa.

Vuokravalikoima telttojen suhteen sisältää muun muassa edullisia telttakatoksia, nopeasti koottavia pop-up telttoja, vahvarakenteisia Mitkotent Premium Line telttoja, sekä yrityksen omalla brändillä varustettuaj Digitent – mainostelttoja.

Telttaco

Oksasenkatu 7
Helsinki
www.telttaco.fi

Telttaco on erikoistunut mm. hää, syntymäpäivä, lakkiaiset, firman juhlat, messut, ja myyjäiset tyyppisiin tapahtumiin.

Näitä tilaisuuksia varten firman vuokrateltoista löytyy telttoja kolmessa peruskoossa, 5,2 x 12m (63m²), 4 x 8m (32m²), ja 4 x 8m (32m²).

Teltan Vuokraus - Vuokraus Opas