Tietokone Vuokraus

Tietokone vuokraus vaihtoehtoihin lukeutuvat Timeimage Oy, 3 Step It, sekä Microstore.

Microstore

Maaherrankatu 7
50100 Mikkeli
www.microstore.fi

Microstore vuonna 1985 perustettu, nykyisin Data Group -ketjuun kuuluva mikkeliläinen tietokoneiden leasing-vuokraukseen erikoistunut yritys, jonka asiakaskuntaa löytyy koko maan alueella.

Firma on valtuutettu Dell PartnerDirect -jälleenmyyjä ja toteuttaa täyden palvelun leasing-paketteja yrityksille erilaisiin tietokonelaitteiden ja niiden huoltojen tarpeisiin.

Leasing-vuokraukseen voi yrityksen avulla ottaa niin Dell pöytätietokoneita kuin Dell läppäreitäkin, ja niiden oheen mm. Dell tulostimia ja Dell-monitoimilaitteita.

Timeimage Oy

Vaskihuhdantie 4 a 2
00740 Helsinki
www.timeimage.fi/cat/product_catalog.php?c=580

Timeimage on monipuolisten medialaitteiden myymälä sekä vuokraamo, jonka vuokrakalusto koostuu tietokoneiden suhteen kannettavista läppäreistä.

Kannettavien tietokoneiden vuokrauksen yhteyteen voi vuokrata myös muun muassa videokamerat/kamerat, diaprojektorit, videotykit, valkokankaat, näytöt, ja erilaiset audio-laitteet.

3 Step It

Jaakonkatu 2
01620 Vantaa
www.3stepit.fi

3 Step IT on palveluyritys, jonka kautta on mahdollista vuokrata leasing pohjaisesti erilaista tietotekniikkaan liittyvää käyttöomaisuutta.

Vuokrausten oheen voi tilata myös muita vuokrauksen oheispalveluita, kuten leasingrahoituksen ja tietoteknisten laitteiden tietoturvasta huolehtimisen.

Tietokone Vuokraus - Vuokraus Opas