Tila-auto Vuokraus

Tila-auto vuokraus vuokraamoihin kuuluvat esimerkiksi Transwell, Eurorent, Autovuokraus Forent, Scandia Rent, sekä Autovuokraamo Actum.

Transwell

Aamuruskontie 6
00750 Helsinki
www.transvell.fi

Transwell on kotimainen autovuokraamo-ketju, jolla on toimipisteitä muun muassa Helsingissä, Espoossa, Turussa, Tampereella, Tuusulassa, Hämeenlinnassa, ja Kuopiossa.

Yrityksen autokalustosta löytyvät erilaiset minibussi ja tila-autoratkaisut, vaihtoehtoihin lukeutuessa muun muassa Opel Vivaro, VW Minibuss, ja Ford Tourneo merkit.

Eurorent

Linnanrakentajantie 6
00880 Helsinki
www.eurorent.fi

Eurorent on helsinkiläinen autovuokraamo, jolla on toimipisteitä Herttoniemen, Töölön, Malmin, ja Helsinki-Vantaan alueilla pääkaupunkiseutua.

Firman autovalikoimasta löytyvät vaihtoehtoina sekä pienoisbussit että varsinaiset tila-autot, kuten seitsemän henkilöä mahduttava Toyota Previa.

Autovuokraus Forent

Hämeentie 31
30100 Forssa
www.forent.fi

Forssalainen autovuokraamo FoRent tarjoaa valikoimissaan sekä henkilöautot, minibussit että pakettiautot.

Tila-autoiksi luokiteltuihin malleihin sisältyvät esimerkiksi Renault Grand Scenic 1.4 henkilöautot että Renault Trafic 1.9TD minibussit.

Scandia Rent

Pietarinkatu 22
00150 Helsinki
www.scandiarent.fi

Scandia Rent on yksi laajimman toimipaikka verkoston omaavista tila-autojakin vuokraavista autovuokraamoista, sillä firmalla on kaikkiaan noin 50 toimipistettä eri puolilla Suomea.

Firman tila-auto ja pikkubussi valikoima on myös laajuudeltaan yksi markkinoiden kattavimpia, sisältäen kategorioina tila-autot 5-7 hlö, tila-autot 7 hlö, pikkubussit 8-9 hlö, sekä luxusbussit 8-9 hlö.

Autovuokraamo Actum

Hiihtäjäntie 5
00810 Helsinki
www.actumautovuokraus.fi

Actum autovuokraamo on helsinkiläinen, Herttoniemessä osoitteessa Hiihtäjäntie 5 sijaitseva yritys, jonka autovalikoima kattaa minibussit sekä tila-autot.

Vuokratila-autoista löytyy esimerkiksi mallit Crysler Voyager 3,3 V6 ja minibusseista Citroen Jumper, Ford Transit, sekä Renault Trafik.

Tila-Auto Vuokraus - Vuokraus Opas