Toimitilan vuokraus Helsinki

Toimitilan vuokraus Helsinki on tarjolla muun muassa palveluista Oikotie, Regus, Petrasol, sekä Kauppalehden toimitilat osasto.

Toimitilavuokraus vs. toimitilan ostaminen on valintapaikkana useille firmoille jossain vaiheessa yrityksen toimintaa. Kumpi ratkaisu on parempi riippuu useasta tekijästä, ja ei ole olemassa yhtä ainoaa oikeaa ratkaisua, vaan päätös riippuu aina yrityksen itsensä tilanteesta.

Tärkeitä valintaan vaikuttavia tekijöitä ovat muun muassa rahoitukselliset, verotukselliset, sekä liiketoimintaan itseensä liittyvät elementit.

Vuokrauksen etuja ovat etenkin se, että sen kautta tarjollesi tulee suurempi valikoima tarjolla olevia sijaintipaikkoja ja kiinteistötiloja, varsinkin kohteissa, joissa tilan ostaminen tulisi liian kalliiksi ratkaisuksi.

Samaan tapaan vuokraaminen vapauttaa myös rahoituspääomaa, jota voit käyttää muuhun bisneksen toimintoihin sijoittamiseen kiinteistön sijasta. 

Koska olet vuokralaisena tiloissa, myös erilaiset kiinteistön omistamiseen liittyvät ja aikaa vievät työt jäävät pois kuvioista, jättäen fokuksen vain ydinliiketoimintaan.

Vuokraaminen tuo myös huomattavan määrän joustavuutta, sillä jos markkinatilanteesi vaihtuu nopeasti, voit siirtyä nopeastikin pienempiin tai isompiin toimitiloihin, kun vastaava prosessi ostaessa voi kestää pitkänkin ajanjakson.

Oikotie

asunnot.oikotie.fi/toimitilat

Oikotie on myös mm. Helsingin Sanomia julkaisevan konsernin nettipalvelu, josta löytyy kattava valikoima erilaisia toimitiloja, yli 10 600 erilaista toimitilaa koko maan alueella ja yli 4300 Helsingissä, kun viimeksi asian tarkistin.

Voit suodattaa esiin tietokannasta tarkennetuilla hauilla juuri oikeanlaiset kohteet, käyttämällä valintakriteereinä esimerkiksi alue tai postinumeroa, vuokrattavan kohteen pinta-alaa, minimi-maksimivuokraa, ja toimitilan tyyppiä (liiketila, toimistotila, tuotantotila)

Kauppalehti - toimitilat

toimitilat.kauppalehti.fi

Oikotien kanssa maan kattavampana toimitilojen ilmoituspaikkana kilpailee Kauppalehden toimitilat -ilmoitusosasto, josta löytyi 16725 kpl toimitiloja 672 eri tarjoajalta vuokraukseen ja myyntiin, kun viimeksi asian tarkistin.

Haku Helsingin toimitiloihin tuotti yli 7000 tulosta, mukana toimistotiloja, liiketiloja, tuotantotiloja, varastotiloja, sekä tontteja ja muita tiloja yrityskäyttöön.

Regus

www.regus.fi

Regus on maailman suurin joustavien työtilojen vuokraaja, jonka kautta on mahdollista työskennellä yli 1500:ssa erilaisessa business center työkeskuksessa noin 600:ssa eri kaupungissa (100:ssa maassa), mukaanlukien Helsinki.

Reguksen palveluvalikoima kattaa mm. toimistot, virtuaalitoimistot, kokoushuoneet, videoviestinnän, sekä business lounget. 

Firman käytön etuihin lukeutuu mm. se, että voit käyttää vuokraamaasi tilaa joustavasti niin kauan kuin haluat, ilman kalliita etumaksuja.

Petrasol

www.petrasol.fi

Petrasol on toimistoihin ja erilaisten toimistotehtävien ulkoistuksiin erikoistunut firma, joka toimii neljällä toimi-alueella:

  • Business Center -toiminta
  • Business Park -toiminta
  • Business Lounge -palvelut
  • Strateginen kumppanuus

Voit pyytää firmalta räätälöityjä, joustavia ja kokonaisvaltaisia ratkaisuja toimitilatarpeisiisi, mutta myös suhteessa toimistopalveluihin. 

› Toimitilan vuokraus Helsinki