Toimitilat vuokraus

Toimitilat vuokraus yrityksiin kuuluvat esimerkiksi Intermediator, Toimitilat.fi, Kauppalehti Toimitilat, sekä Vuotekno.

Intermediator

Mannerheimintie 15 A
00260 Helsinki
www.intermediator.fi

Intermediator Toimitilat on pääkaupunkiseudulla toimiva, toimi-, liike- ja varastotiloja välittävä yritys, jonka palvelut toimitilojen vuokraajille ilmaisia.

Yrityksen tietokannasta löytyvät toimitilat etenkin Helsingissä, Espoossa, sekä Vantaalla, mutta myös muualla pääkaupunkiseudun läheisissä kunnissa.

Firman toimitila-tietokantaa voi selata nettisivuston intermediator.fi kautta, jossa oli esimerkiksi Helsinkiin kaikkiaan 732 erilaista toimitila kohdetta tarjolla, kun viimeksi asian tarkistin.

Toimitilat.fi

Annankatu 25 5. krs
00100 Helsinki
www.toimitilat.fi

Vapaat Toimitilat lehti on yksi johtavista suomalaisista medioista toimitilojen vuokraajille ja vuokralle tarjoajille, jonka nettisivusto, Toimitilat.fi, on helppokäyttöinen tapa tutustua kautta Suomen tarjolla oleviin toimitila kohteisiin.

Nettisivusto koostuu noin 70 000 kappaleen levikin omaavan "Vapaat Toimitilat" lehden sisältämistä kohteista, ja samalta julkaisijalta on tarjolla myös tukholmalaisia kohteita sisältävä "Lediga Lokaler", www.ledigalokaler.com, versio.

Kauppalehti Toimitilat

www.toimitilat.kauppalehti.fi

Kauppalehti kuuluu johtaviin talousmedioihin, ja lehden nettiversiota käyttäen on mahdollista myös tutustua koko maan alueella vuokralle tarjolla oleviin toimitiloihin.

Palvelu mainostaa itseään maan kattavimpana toimitilojen vuokrauksen markkinapaikkana, ja kun viimeksi asian tarkistin, sen tietokanta sisälsi kokonaisuudessaan 11 233 kpl toimitiloja, 534 eri tarjoajalta.

Vuotekno

Laivanrakentajantie 2
00980 Helsinki
www.vuotekno.fi

Vuotekno on vuodesta 1987 toiminnassa ollut, varsinkin pääkaupunkiseudun teollisuuskiinteistöjen vuokrauksiin erikoistunut yritys.

Firman valikoimat kattavat kaikkein parhaiten toimitilat, teollisuustilat, varastotilat, sekä toimistotilat Helsingin alueilla Hernesaari, Vuosaari, ja Myllypuro.

Toimitilan vuokraus Helsinki

Toimitilan vuokraus Helsinki on tarjolla muun muassa palveluista Oikotie, Regus, Petrasol, sekä Kauppalehden toimitilat osasto.

Toimitilat vuokraus - Vuokraus opas