Traktori Vuokraus

Traktori vuokraus yrityksiin kuuluvat esimerkiksi Teho Traktori, Kärkitekniikka, ja Kylänpää-yhtiöt.

Teho Traktori

Saareksintie 27
49960 Alapihlaja
www.tehotraktori.fi

Teho Traktori on vuodesta 2009 toiminnassa ollut virolahtelainen yritys, jonka toimialaan kuuluvat sekä traktoreiden vuokaukset että koneurakointi.

Firman vuokrakalusto koostuu kahdesta Massey Ferguson mallisesta traktorista, joista toinen, isompi on MF 6495, varustettuna Quicke Q75 etukuormaimella, pienemmän traktorin ollessa mallia MF 6470, varustettuna Isme 170 etukuormaimella.

Kärkitekniikka

Heikkiläntie 55
21840 Karinainen
www.karkitekniikka.fi

Kärkitekniikka, jonka toimipaikka sijaitsee noin 40 km Turusta, on perustettu vuonna 2002, ja tarjoaa palveluina traktoreiden vuokrauksen ohella myös muuta konevuokrausta, koneurakointeja, sekä asennuksia ja korjaus- ja huoltotöitä.

Vuokrakalustona firmalta löytyy Valtra T190 esiohjatulla Quicke 75 etukuormaajalla, muihin ominaisuuksiin kuuluessa lisäksi etunostolaitteet, jousitus, ja ilmastointi.

Lisätuotteina traktorin vuokraamisen yhteydessä voi käyttöön tilata trukkipiikit, pilkekoneen (klapikone), maansiirtokärryn, traktorin peräkärryn, tai perälevyn (takalana).

Kylänpää-yhtiöt

Lepistöntie 6
23100 Mynämäki
www.kylanpaa-yhtiot.com

Kylänpää-yhtiö on mynämäkeläinen Vakka-Suomen ja Turun alueilla toimiva rakennus- ja maalausliike, jolta löytyvät traktoreiden vuokrausten ohella myös kaivinkoneita ja kuorma-autoja.

Vuokrakalustosta löytyy traktoreiden suhteen esimerkiksi keräävä harjalaite etukuormaaja-malli VALMET 802 4x4, josta löytyvät perälevy, peräkärry, sekä trukkipiikit.

Traktori Vuokraus - Vuokraus Opas