Tuolien Vuokraus

Tuolien vuokraus on tarjolla muun muassa vuokraamoilta kuten Festrent, Intercom, Kalustevuokraamo.fi, sekä CF-Telttavuokraus.

Festrent

Mikkolantie 35
28130 Pori
www.festrent.fi

Festrent on kalusteiden lyhyisiin ja pidempiin vuokrauksiin erikoistunut yritys, jonka valikoimista löytyy tuolien ohella myös mm. ruokailuvälineet, valaistus, liinavaatteet, matot ja verhot.

Firman palveluihin kuuluvat myös kokonaispalvelut juhliin ja muihin tapahtumiin, vuokrauskalustoon kuuluessa tarvittavat teltat, katokset, ja kalusteet.

Intercom

Vanha talvitie 14
00580 Helsinki
www.intercom.fi

Intercom tarjoaa vuokrauspalvelunsa kautta kalusteita, mukaanlukien tuolivuokraukset, kutsuvierastapahtumiin, yksittäisiin somistuksiin, kuin myös muihin kohteisiin jotka tarvitsevat pienempää ja suurempaa rekvisiittaa.

Yrityksen tarjolla oleva kaluste- ja somistevarasto on kooltaan yksi Suomen suurimmista, koostuen lähemmäs neljäntuhannen kappaleen valikoimasta vuokrattavia tuotteita.

Kalustevuokraamo.fi

Varastokatu 19
05800 Hyvinkää (Sahanmäen teollisuusalue)
www.kalustevuokraamo.fi

Kalustevuokraamo.fi on netin kautta etupäässä toimiva vuokraamo, jonka tuolivalikoima on nähtävissä kokonaisuudessaan firman nettisivujen kautta.

Yrityksen web-sivuston kautta pystyy myös näkemään tuotteiden vuokraushinnat eri aikajaksoille, tutkimaan yksityiskohtaisia tuotetietoja, sekä tekemään varauksen haluamalleen aikaperiodille.

CF-Telttavuokraus

Työkkyrintie 3 B
05400 Jokela Tuusula
www.cf-telttavuokraus.fi

CF-Telttavuokraus on erikoistunut juhlatilaisuuksien telttavuokrauksiin, mutta firman valikoima kattaa myös tarvittavat juhlatarvikkeet, kuten:

  • tuolit ja pöydät
  • vessat
  • esiintymislavat
  • lattiat, messumatot
  • lämmittimet
  • valaistukset

Tuolien Vuokraus - Vuokraus Opas