Turvakaukalon Vuokraus

Turvakaukalon vuokraus on mahdollista esimerkiksi Lastentarvike Baby Styleltä, Mannerheimin Lastensuojeluliitolta, sekä Helsingin Liikenneturvallisuus yhdistykseltä.

Lastentarvike Baby Style

verkkokauppa.babystyle.fi

Lastentarvike Baby Style on Oulussa, Kuopiossa, Vaasassa, Jyväskylässä, ja Tampereella toimiva yritys, jonka palveluvalikoima kattaa myös turvakaukalo-tuotteiden vuokraukset kultakin toimipaikalta.

Turvakaukaloiden vuokraukset ovat tuotteille, jotka sopivat käytettäväksi vauvoille 0-13 kg, n. 0-12 kk, joko viikkovuokrauksina tai kuukausiveloitus pohjaisesti.

Mannerheimin Lastensuojeluliitto

uudenmaanpiiri.mll.fi/toiminta/paikallisyhdistykset/turvavalineiden_vuokraus/

Mannerheimin Lastensuojeluliiton laajaan toimintaan lastenhoidon alueella kuuluvat myös vuokraustoiminta alueellisten paikallisyhdistysten kautta, etupäässä tuotekategoriassa lasten turvalaitteet, kuten lasten turvakaukalot ja turvaistuimet.

Vuokraaviin paikallisyhdistyksiin kuuluvat mm. alueet Helsinki (Haaga, Konala, Laajasalo, Oulunkylä, Tapaninkylä, ja Töölö), Espoo (Soukka), Vantaa (Korso), sekä muu Uusimaa (Hyrylä, Järvenpää, Kirkkonummi, Lapinjärvi, Mäntsälä, ja Vihti).

Helsingin Liikenneturvallisuus-yhdistys

www.hely.fi/vuokraus.html

Helsingin Liikenneturvallisuusyhdistys tarjoaa osana toimintaansa pääkaupunkiseudulla myös vuokraukset tuotekategorioissa turvakaukalot, lasten turvavuoteet, turvaistuimet, korokeistuimet sekä odottavan äidin vatsavyöt.

Firman kautta on mahdollista saada myös opastukset kunkin vuokralaitteen oikeanlaiseen käyttöön.

Turvakaukalon Vuokraus - Vuokraus Opas