Työmaakoppi Vuokraus

Työmaakoppi vuokraus on mahdollista vuokraamoilta kuten Containex ja Rakennus-Pakkala.

Containex

www.containex.fi

Containex on kansainväliseen, itävaltalais-omisteiseen LKW WALTER-ryhmään kuuluva yritys, jolla on yli 30 vuoden kokemus takanaan erilaisesta konttivuokrauksesta ja -kaupasta, tarjoten nykyisin yli 100 toimitusvarikkoa eurooppalaisille asiakkailleen.

Firman vuokrakontit koostuvat mm. työmaakäyttöön soveltuvista kategorioista toimistokontit, saniteettikontit, varastokontit, ja WC-kontit, joiden oheen voi vuokrata mukaan huonekalut ja muut lisävarusteet.

Rakennus-Pakkala

Koukkusuontie 85
04250 Kerava
www.rakennus-pakkala.fi/vuokrakontti.htm

Rakennus-Pakkala, joka on Suomen vanhimpiin kuuluva tilaelementtien valmistaja, vuokraa erilaisia konttitiloja työmaakäyttöön, aina perustiloista (myös kalustettuna esimerkiksi toimistokäyttöön) WC-kontteihin asti.

Firman vuokratuotteet koostuvat monipuolisista OK -tilaelementeistä, jotka soveltuvat työmailla esimerkiksi toimisto-, pesu-, puku-, ruokailu-, asunto-, varasto- tai myymälätiloiksi.

Suomen Vuokrakontti Oy

Yrityspuistontie 2
05200 Rajamäki
www.vuokrakontti.fi

Suomen Vuokratontti on vuodesta 1982 toiminnassa ollut konttialan monitoimi-yritys, joka harjoittaa niin standardi- kuin erikoiskonttienkin vuokrausta, suunnittelua, maahantuontia, ja myyntiä.

Firman vuokrakontti-valikoima kattaa työmaakäyttöön soveltuvat toimistokontit, varastokontit, ja kylmäkontit, myös asiakkaan toiveiden mukaan räätälöityinä tuotteina.

Työmaakoppi Vuokraus - Vuokraus Opas