Vanhojentanssipuvut vuokraus

Katsaus vanhojentanssipuvut vuokraus vaihtoehtoihin Helsingissä, mukaanlukien vuokraamot Niinatar, Muotitalo Tyynelä, sekä Suomen Pukuvuokraamo.

Niinatar

 • Runerberginkatu 38
 • 00260 Helsinki
 • www.niinatar.fi

Niinatar on vuodesta 2005 toiminnassa ollut, nykyään yksi Suomen suurimmista juhlapukuihin ja hääasusteisiin erikoistunut liike Helsingissä.

Firmalla on kaikkiaan kolme sovitusliikettä kaupungin keskustan tuntumassa, Runeberginkadulla, Töölössä, vieri vieressä.

Näistä päämyymälä sisältää satoja vaihtoehtoja hää-ja iltapuvuille, kun taas Niinattaren sesonkimyymälä on paikka, josta löydät upeimmat vanhojentanssipuvut.

Yritys toimii itse maahantuojana kaikille tuotteilleen, joka varmistaa vanhojentanssipukusi ainutlaatuisuuden sekä edullisen hinnoittelun.

Muotitalo Tyynelä

 • Mannerheimintie 62
 • Helsinki
 • www.muotitalotyynela.fi

Muotitalo Tyynelä on Helsingissä, Tampereella, ja Seinäjoella toimiva pukuvuokraamo, jonka valikoima kattaa myös upeimmat vanhojentanssipuvut kauden tyyleihin.

Voit valita liikkeessä satojen erilaisten vanhojentansseihin sopivien pukujen väliltä, joka mahdollistaa sen, että löydät juuri oikean ja yksilöllisen tanssiaispukusi täältä.

Kun olet valinnut oman tyylisi tarjolla olevista puvuista, Muotitalon Tyynelän ompelimo sovittaa pukuusi muutostyöt, jonka voit täydentää Tyynelän myymälöistä löytyvillä asusteilla, hanskoilla, huiveilla, kengillä, ja laukuilla.

Suomen Pukuvuokraamo

 • Pursimiehenkatu 2
 • 00150 Helsinki
 • www.pukuvuokraamo.fi

Suomen Pukuvuokraamo on Pursimiehenkadulta käsin toimiva vuokraamo, jonka valikoimat kattavat myös vanhojentansseihin soveltuvat asusteet.

Firman nettisivuilta löytyvät pukuvuokraamon päämalliston kuvat, mutta niiden ohella liikkessä on sovitettavissa vaihteleva valikoima pukuja.

Voit varata sovitusajan liikkeessä haluamasi puvun suhteen joko puhelimitse tai firman www-kotisivujen kautta.

Zazabella

 • Mannerheimintie 40
 • Helsinki
 • www.zazabella.fi

Zazabella on Kaarinassa, Helsingissä, Espoossa, Tampereella, ja Kuopiossa toimiva pukuvuokraamo, jonka valikoimista löytyvät morsiuspuvut, tanssiaispuvut, iltapuvut, sekä juhlamekot.

Firma on toimittanut vanhojentanssipukuja yli 300 eri lukioon kautta Suomen, valikoimalla, johon kuuluu yli 400 valmista mallia ja noin 100 värivaihtoehtoa.

Yksi parhaista elementeistä Zazabellan kanssa toimiessa on mahdollisuus yksilöllisyyteen, sillä voit suunnitella tarvittaessa yrityksen kanssa juuri näköisesi puvun. Lisäksi tarjolla on paljon jo lähtökohtaisesti uniikkipukuja, joita Zazabella tilaa vuosittain vain 1kpl /malli.

Yritys pitää kirjaa myydyistä vanhojentanssipuvuista, eivätkä he toimita (myy) kahta samanlaista pukua samaan lukioon. Pukujen myynti alkaa aina edellisten vanhojentanssien päättymisen jälkeen.

Saat Zazabellalta kaikki tarvittavat oheisasusteet vanhojentansseihin, mukaanlukien alushameet, satiinikengät, käsineet, pussukat, hartiahuivit, ja bolerot.

› Vanhojentanssipuvut vuokraus