Varaston Vuokraus Helsinki

Varaston vuokraus Helsinki on tarjolla muun muassa yrityksiltä kuten Helsingin Kotivarasto, Helsingin Varavarasto, sekä Agenttivarastot.

Helsingin Kotivarasto

Valuraudantie 1
00700 Helsinki
www.kotivarasto.fi

Kotivarasto on vuodesta 1993 toiminnassa ollut pienvarastojen vuokrausta Malmin kaupunginosassa Helsinkiä tarjoava yritys, jonka varastotilahalliin pääsee ajamaan sisälle omalla autolla, lähelle varastotiloja, lopun siirron hoituessa käytössä olevilla kärryillä.

Firman varastotilat ovat vuokrattavissa lyhyeksi tai pidemmäksi ajaksi (irtisanomisaikana 1 kk), tilojen ollessa tyypiltään videovalvottuja, siisteinä pidettyjä, sekä valaistuja & lämpimiä.

Tilojen turvallisuuteen kuuluu videovalvonnan lisäksi halliin sisäänpääsyyn vaadittu avainkortti, vartija, joka käy säännöllisesti kierroksella, sekä jokaisen yksittäisen varaston ovessa oleva haltijan oma riippulukko.

Helsingin Varavarasto

Kustaankatu 7
00500 Helsinki (Kallio)
www.varavarasto.fi

Helsingin Varavarasto on Kallion ja Pasilan kaupunginosissa toimiva pienvarastofirma, jonka varastot ovat valaistuja, ja turvassa oman lukitun oven takana.

Varastotilojen turvallisuuteen kuuluvat myös tallentava videovalvonta ja vartiointi, sekä varastotiloihin sisäänpääsyyn vaadittu henkilökohtainen avainkortti.

Agenttivarastot

Malminkatu 22
00100 Helsinki (Kamppi)
www.agenttivarastot.fi

Agenttivarastot toimii aivan Helsingin ydinkeskustan alueella, Kampissa, jossa sillä on tarjolla kooltaan 1 m2 - 7 m2 olevia varastotiloja.

Vuokratilat ovat vuokrattavissa kuukausiperusteisesti, siten, että tilan irtisanomisaikana on 1 kk. Vuokrauksen hintaan sisältyy lukko ja myös yksi magneettiavain.

Tilojen turvallisuus koostuu elektronisesta vartioinnista, jonka lisäksi Agenttivarastot käyttää ISS Security Oy:n vartiointipalveluita, turavallisuutta luodessa myös asiakkaiden henkilökohtaiset magneettiavaimet ja ovikoodit.

Säilytettyjen tavaroiden turvallisuuteen kuuluu myös se, että varastojen olosuhteita, kuten kosteutta, lämpötilaa ja ilmastointia tarkkaillaan päivittäin.

Minivarasto Helsinki

Ormuspellontie 2
00700 Helsinki (Malmi)
www.minivarasto.fi

Minivarasto Helsinki toimii kaikkiaan kolmen toimipaikan voimin, sekä Malmilla (Ormuspellontie 2), Herttoniemessä (Linnanrakentajantie 6 - 8), sekä Lauttasaaressa (Vattuniemenkatu 20).

Yrityksen tarjolla olevat varastotilat vaihtelevat kooltaan 1,5 m2 - 21,5 m2 välillä, jonka lisäksi firmalta voi vuokrata myös muita välineitä, kuten muuttolaatikkoja, säilytyshyllyjä, pahvilaatikkoja, ja suojamuoveja.

Tilojen turvallisuudesta huolehditaan asiakkaiden kulkukorttien ja PIN-koodien avulla, Securitas vartiointiliikkeen käynneillä, jonka lisäksi kunkin vuokravarastotilan ovessa on henkilökohtainen lukko.

Pelican Self Storage

Mäkelänkatu 62
00520 Helsinki (Vallila)
www.pelicanselfstorage.fi

Pelican Self Storage toimii Helsingissä kahdella pienvarasto vuokrauspisteen avulla, joista toinen sijaitsee Vallilan kaupunginosassa (Mäkelänkatu 62) ja toinen Herttoniemessä (Hitsaajankatu 8).

Tanskalaisomisteinen yritys tarjoaa kooltaan 1 m2 - 100 m2 kokoisia varastotiloja, joiden korkeus on lähes kolme metriä.

Kaikki tilat ovat tyypiltään kuivia, lämmitettyjä, siistejä, valaistuja, ja lukittavia, jonka lisäksi tilojen turvallisuuteen kuuluvat asiakkaiden omat henkilökohtaiset kulkukoodit ja avaimet omiin säilytystiloihin.

Varaston Vuokraus Helsinki - Cityvarasto

Kirvesmiehenkatu 10
00810 Helsinki (Herttoniemi)
www.cityvarasto.fi

Cityvarasto on Suomen suurin, vuodesta 1999 toiminnassa ollut varastotilaa tarjoava vuokravarastoyritys, jolla on Helsingissä kaikkiaan kuusi toimipaikkaa.

Toimipisteet sijaitsevat Pohjois-Pasilassa (Läkkisepänkuja 7), Herttoniemessä (Kirvesmiehenkatu 10), Oulunkylässä (Kylänvanhimmantie 29), Pitäjänmäellä (Arinatie 15), Töölössä (Humalistonkatu 5), ja Vuosaaressa (Vuotie 45).

Varaston Vuokraus Helsinki - Vuokraus Opas