Varastovuokraus Tampere

Varastovuokraus Tampere vaihtoehtoja ovat esimerkiksi Cityvarasto, Tavaratila, sekä Suomen Vuokravarastot Oy.

Cityvarasto

www.cityvarasto.fi

Cityvaraston on Tampereella Armonkalliossa, Nekalassa, ja Laukontorilla varastotilaa tarjoava yritys, jolla on toimintaa muista paikkakunnista myös Helsingissä, Turussa, Lahdessa, Jyväskylässä, sekä Oulussa.

Perusvarastotilan ohella Cityvaraston palveluihin kuuluvat lisäksi teräsverkkovarastot ja pakkaustarvikkeet, tavaroiden muuttoa varastoon silmälläpitäen.

Varastotilan koko riippuu kohteesta, jotka voit tarkistaan firman nettisivuilta, mutta Tampereelta löytyy yrityksne kohteista varastotilaa aina 1 m2 kokoisista minivarastoista 50 m2 kokoisiin varastotiloihin saakka.

Voit tehdä tilanvarauksen tarpeisiisi välittömästi, nettivarauksena, tarkistaessasi ensin varastojen varaustilanteen, joka on myös nähtävillä Cityvaraston www-sivujen kautta.

Tavaratila

www.tavaratila.fi

Tavaratilan toimipaikka ja varasto sijaitsee itse asiassa Ylöjärvellä, noin 15 km päässä Tampereen keskustasta. Varasto on Ylöjärven Soppeenmäessä, erinomaisten kulkuyhteyksien päässä Tampereelta, läntisen ohikulkutien varressa. 

Tavaratilan varastovalikoima koostuu eri kokoisista, tasalämpöisistä huone-, lattia- ja hyllytiloista, joissa huonetilat ovat alaltaan 4,3 – 40 m², korkeudeltaan 3 m.

Voit vuokrata firmalta myös hallitilaa säilytystä varten, jossa teräsverkkoaidoin rajattua lattiatilaa on 1 neliöstä satoihin neliöihin asti.

Tämän hallitilan korkeus on 4,5 metriä, ja voit käyttää varastoitavana olevan tavaran siirtoon monitietrukkia, ja varastointiin standardi lavahyllyjä, joiden lastauskorkeudet ovat 1,3 ja 1,8 metriä.

Muihin palveluihin varastolla kuuluvat ajoneuvojen sisäsäilytys ja veneiden talvisäilytys palvelut.

Suomen Vuokravarastot Oy 

Vuokravarasto.fi

Suomen Vuokravarastot Oy:n varastotila sijaitsee mukavasti Tampereen keskustan tuntumassa, Tammelantorin välittömässä läheisyydessä.

Vuokrattava varastotila alkaa 1 m2 koosta, aina 15 m2 kokoisiin tiloihin, ja voit tarkistaa näiden varastojen varaustilanteen suoraan yrityksen verkkosivujen kautta.

Pääset ajamaan tiloihin suoraan sisään sekä henkilö, -paketti, että kuorma-autolla, joka helpottaa huomattavasti tavaroiden purkua sekä takaisinlastausta vuokra-ajan päätyttyä.

Voit vuokrata varastotilan ohella firmalta myös Tampereen seudulla kuljetuspalveluita, esimerkiksi pieniin tavarannoutoihin tai -toimituksiin. Tähän tarkoitukseen varattu kuljetuskalusto sisältää perälautanostimen.

› Varastovuokraus Tampere