Varastovuokraus Turku

Varastovuokraus Turku vaihtoehtoja ovat esimerkiksi Cityvarasto, Turunminivarasto, Lisaatilaa.fi palvelu, sekä Turun Seudun Vuokravälitys Oy.

Cityvarasto

Lukkosepänkatu 4

20320 Turku

www.cityvarasto.fi

Cityvarasto on valtakunnallinen, vuodesta 1999 toiminnassa ollut varastontarjoaja, jolla on nykyisin kaikkiaan 17 kpl toimipisteitä eri puolilla Suomea.

Turussa varastotilaa on tarjolla sekä teräsverkkovarastoina että standardi pienvarastoina, pienvarastojen suhteen kokoluokissa 1-75 m2. Varastot ovat korkeudeltaan n. 3 metriä.

Varastotiloihin pääsee ajamaan myös sisään, maksimissaan 2,7 metriä korkealla ajoneuvolla. Turvallisuusominaisuuksina varastolla ovat tallentava videovalvonta, kulunvalvonta, sekä säännölliset tarkistuskäynnit.

Voit varastotilan vuokrauksen lisäksi hankkia myös pakkaustarvikkeet suoraan firmalta tavaroiden muuttoasi varten.

Turunminivarasto

Iso-Heikkiläntie 8

20200 Turku

www.turunminivarasto.fi

Turun Minivarasto on ollut toiminnassa vuodesta 1997, ja firma on erikoistunut vuokraamaan erikokoisia varastotiloja sekä yksityisasiakkaille että yritysille.

Käynti varastotiloihin tapahtuu saamallasi avainkortilla, joka oikeuttaa sisäänpääsyyn myös iltaisin ja viikonloppuisin. 

Varastotiloihin voi ajaa sisään autolla, ja tilat on toisaalta rakennettu mahdollisimman helpoiksi tavarankuljetuskärryille, joilla saat vietyä tavarat omaan varastoosi saakka.

Lisaatilaa.fi

Niitunniskantie 18

20320 Turku

Lisaatilaa.fi

Kalevantie 11

20520 Turku

LisaaTilaa.fi vuokraa kooltaan 1-10 m2 kokoisia pienvarastoja kahdella eri toimipisteellä Turussa. 

Kukin tarjolla olevista pienvarastoista on omalla ovellaan ja lukollaan varustettu erillinen ja umpinainen tila, ja ne soveltuvat sekä lyhyeen että pitempiaikaiseen tavaroiden säilytykseen.

Varastotilaan, jotka ovat korkeudeltaan 3 metriä, pääsee ajamaan sisälle saakka, jossa voit tehdä lopullisen auton purun tavaroista, ja tarjolle apuna kärräämistä varten löytyy tikkaita sekä kärryjä.

Turvallisuustekijöinä tiloissa ovat mm. kulunvalvonta, hälytin, Exec-avaimet, ja tallentavat kamerat.

Turun Seudun Vuokravälitys Oy

www.tsvv.fi

Turun Seudun Vuokravälitys Oy on vuodesta 1994 asuin- ja liikehuoneistoja Turun alueella välittänyt yritys, jonka toimintaa kuuluu nykyisin myös varastotilojen vuokraus Turussa.

Firman varastotilat löytyvät nettisivujen Toimitilat -> Varastotilat osaston alta.

› Varastovuokraus Turku