Vesijetti Vuokraus Turku

Vesijetti vuokraus Turku yrityksiin kuuluvat esimerkiksi JetRent, VuokraaVehje, sekä Finnmarine.

JetRent

(Yamaha Marine Centerin tiloissa)
Autoilijankatu 31
20780 Kaarina
www.vuokraajetti.com

Varsinais-Suomen alueella, myös Turussa, toimiva JetRent tarjoaa vuokralle vesijettejä, veneitä, ja muita vesiurheiluvälineitä, Yamaha Marine Centerin tiloista käsin, joka sijaitsee Kaarinan Krossissa.

Firman vesijetti kalusto koostuu Yamaha VX DELUXE merkkisistä jeteistä, joiden ominaisuuksiin kuuluu 1052 cm3 nelisylinterinen 4-tahtimoottori, soveltuen jopa 3:lle henkilölle.

VuokraaVehje

Vanha Kurjentie 95
21530 Paimio
www.vuokraavehje.fi

VuokraaVehje on nettivuokraamo, jonka avulla voi Turun seudulla vuokrata vesijettien ohella myös mönkijät, moottoripyörät, autot, peräkärryt, ja monipuoliset vesiurheiluvälineet.

Vuokraamo sijaitsee Paimiossa (30 km Turusta), mutta lisämaksusta firma voi toimittaa vuokratun laitteen myös asiakkaan kotiovelle saakka.

Firman vuokrajetit ovat Yamaha VX Deluxe merkkisiä, soveltuen jopa kolmelle henkilölle.

Laitteen ominaisuuksiin lukeutuvat suorituskykyiseksi muotoiltu runko, 4-tahtinen EFI-moottori, monitoimintoinen digitaalimittari, sekä hansikaslokero ja tilava säilytyslokero keulassa.

Finnmarine

www.venevuokraamo.com

Hämeenlinnalaisen Finnmarinen kautta on mahdollista vuokrata myös vesijetit Turun seudulle, kalustolla, joka muodostuu Seadoo GTI vesijeteistä.

Seadoo GTI on jopa kolmelle henkilölle soveltuva jetti, jota on mahdollista vuokrata lyhyisiin, päivän mittaisiin ajoihin, mutta myös pidempiin, aina viikon kestäviin käyttöihin.

Vesijetti Vuokraus Turku - Vuokraus Opas