Videokamera Vuokraus

Videokamera vuokraus yrityksiin lukeutuvat mm. AV Rajala, Timeimage, sekä Suomilammi.

Timeimage

Vaskihuhdantie 4 A 2
00740 Helsinki
www.timeimage.fi

Timeimage on ollut toiminnassa vuodesta 2003, ja tarjoaa palveluina videokameroiden vuokrausten ohella vuokrattavaksi myös mm. kannettavat tietokoneet, diaprojektorit, videotykit, valkokankaat, ja näytöt.

Videokameroiden suhteen vuokrakalusto kattaa mallit Sony DCR-TRV25E, Canon Legria HF R18 videokamera Full HD, sekä Canon Legria HF R18.

Vuokraukset ovat tyypillisesti tarjolla joko vuorokausiveloitus pohjaisesti, mutta myös viikonloppupaketteina sekä pidempiin vuokraperiodeihin erikseen hinnoiteltuna.

Avecom

Kirrinkuja 1 LH 13
40270 Palokka
www.avecom.fi

Vuodesta 1996 toiminnassa ollut Avecom on ammattilaiskäyttöön suunnattujen video-, ääni- ja esitystekniikka - tuotteiden vuokrauksiin ja myynteihin erikoistunut firma.

Yrityksen tyypillisiin asiakkaisiin lukeutuu video- ja ääni -tuotantoa tekevät yritykset, mutta myös yksittäiset harrastajat, jotka vaativat ammattilaistason ratkaisuja.

Vuokrakalusto koostuu kameramalleista:

  • Sony DCR-TRV33 miniDV 1-CCD DV-kamera
  • Sony PMW-EX3E XDCAM EX HD korttikamera
  • Panasonic AG-AF101 elokuva-kamera
  • Canon XH-A1 1/3" 3CCD HDV/DV- 16:9 kamera
  • Sony HXR-MC70E pölyn ja sateenkestävä kevyt tuotantokamera
  • Canon EOS 60D SLR -digikamera

AV Rajala

Yliopistonkatu 13 A, II-kerros
20100 Turku
www.avrajala.fi

AV Rajala on vuodesta 1919 toiminnassa ollut valokuvaus- ja audiovisuaalisen alan erikoisliike, jolla on Suomessa 17 toimipaikkaa, mukaanlukien Rajala Pro Shop –myymälät Helsingissä, Turussa, Tampereella, ja Porissa.

Vuokrakalusto videokameroiden suhteen koostuu HDV DVCAM videokameroista sekä miniDV videokameroista, jotka on mahdollista vuokrata joko vuorokaudeksi tai viikkovuokraus perusteisesti.

Suomilammi

Sirrikuja 4 F
00940 Helsinki
www.suomilammi.fi

Suomilammi toimii ammattivideotekniikan alueella erikoisliikkeenä Helsingistä käsin, vuokrakaluston kattaessa etupäässä ammattilaiskäyttöön tarkoitetut tuotteet aina XDCAM HD422 kamerasta pieniin HDV kameroihin.

Videokamera Vuokraus - Vuokraus Opas