Videotykin Vuokraus

Videotykin vuokraus on tarjolla muun muassa firmoilta kuten Timeimage, Eastway, AV Rajala, sekä Screenfactory.

Timeimage

Vaskihuhdantie 4 A 2
00740 Helsinki
www.timeimage.fi

Timeimage on vuodesta 2003 toiminnassa ollut yritys, jonka toimialaan kuuluvat myös videotykkien vuokraukset, jotka on mahdollista tilata myös kuljetettuna pääkaupunkiseudun alueella.

Firman tuotevalikoima sisältää mm. kannettavat ViewSonic, ASK, ja Acer videoprojektori tuotteet, jotka on mahdollista saada käyttöön päivävuokrauksina tai viikonloppupaketteina.

Eastway

Sinimäentie 8
02630 Espoo
www.eastway.fi

1986 perustettu Eastway on nykyisin yksi Suomen suurimmista yleisö- ja yritystapahtumien toteuttajista, joka on vuosittain mukana yli 2000:nen erilaisen tapahtuman tuottamisessa ja toteuttamisessa.

Yritys vuokraa kaikkien johtavien laitemerkkien videotykkejä, joiden ohella tarjolla vuokrattavaksi ovat myös äänentoisto- sekä valaistusjärjestelmät.

AV Rajala

Yliopistonkatu 13 A, II-kerros
20100 Turku
www.avrajala.fi

AV Rajala on audiovisuaalisten laitteiden vuokrauksen ja myynnin erikoisyritys, jonka tuotevalikoima vuokravideotykkien suhteen kattaa:

  • AT projektorit,
  • lähiprojektorit,
  • kotiteatteri projektorit,
  • kokoustila projektorit,
  • 3D kotiteatteriprojektorit,
  • kannettavat projektorit, sekä
  • oheistuotteina myös projektoritelineet.

Screenfactory

37801 Toijala
www.screenfactory.fi

Screenfactory on audio-ja videolaitteiden vuokrauksien ja tapahtumien toteutuksen erikoisliike, jonka tuotevalikoimasta löytyvät laitteet sekä isoihin tapahtumiin kuin myös pieniin kokoushuoneisiinkin.

Firman kalustosta videotykkien suhteen löytyy tuotteita muun muassa merkeiltä Sanyo, Hitachi, sekä Panasonic, myös täyden HD-luokan projisointilaitteet.

Videotykki Oy

Karjalankatu 2
00520 Helsinki
www.videotykki.fi

Videotykki Oy on Helsingissä ja Tampereella toimiva videotykkeihin erikoistunut yritys, jonka palveluvalikoimaan sisältyy myös vuokraamotoiminta.

Firman laaja tuotevalikoima kattaa kaikenlaiset tarpeet yritysten tilaisuuksiin tai vaikkapa messuosastoille tilapäiseen kuvan- tai äänentoistoon.

Tuotemerkkejä, joiden videotykkejä yrityksellä on tarjolla ovat muun muassa Epson, Panasonic, ja AOTO.

RMC Light & Show

Ristipellontie 14
00390 Helsinki
www.rmcshowservice.fi

RMC Light & Sound on vuonna 1980 perustettu tapahtumatekniikan vuokrauksien lisäksi myös huoltoihin ja kokonaisvaltaisiin toteutuksiin erikoistunut yritys, joka toimii Helsingin Konalasta käsin.

Kuvatekniikan laitteistojen vuokrauksen suhteen vuokravideotykeistä löytyy esimerkiksi Barco, Panasonic, Hitachi, ja Stumpfl merkkisiä tuotteita.

Videotykin Vuokraus - Vuokraus Opas