Vuokraa Pakettiauto Kouvola

Vuokraa pakettiauto Kouvola vaihtoehtoihin kuuluvat esimerkiksi Teboil Kouvola, Avis, sekä Scandia Rent.

Avis

Asemakatu 2 a
45100 Kouvola
www.avis.fi

Avis on myös Kouvolan alueella toimiva kansainvälinen vuokraamoketju, jonka kalusto kattaa myös erilaiset pakettiautot.

Aviksen pakettiautojen vuokraamiselle on neljä erilaista hintavaihtoehtoa, ja voit halutessasi saada auton myös noudettavaksi lentoasemalta.

Teboil Kouvola

Salpausselänkatu 49
45100 Kouvola
www.citytb.fi/fi/Autovuokraamo.html

Teboil Kouvola on laajan valikoima palveluita tarjoava huolto-asema, mukaanlukien autovuokraamon toiminnot (joiden toimintanimenä on Kouvolan City Rent).

Aseman vuokrakalusto koostuu henkilöautoista, pakettiautoista, pienoisbusseista, perävaunuista, kuin myös autotrailereista.

Scandia Rent

Torikatu 2
45100 Kouvola
www.scandiarent.fi

Torikadun toimistolta ja lentokentällä toimiva suomalainen autovuokraamo Scandia Rent tarjoaa Kouvolassa muun muassa henkilöautoja, pikkubusseja, pakettiautoja, muuttoautoja, sekä kuorma-autoja, aina raskaisiin malleihin saakka.

Firma käyttää kalustonaan tyypillisesti esimerkiksi VW Transporter, Ford Transit, Peugeot Boxer, MB Sprinter, sekä Mercedes-Benz Sprinter malleja.

Neste Kiltatie Kuusankoski

Kiltatie 2
45740 Kuusankoski
www.neste.fi

Kuusankosken puolelta käsin toimiva Neste Kiltatie huoltoasema tarjoaa palveluinaan autonvuokrausta, oheispalveluina peräkärryn vuokraus ja venetrailerivuokraus.

Europcar Kouvola

Päätekatu 6
45100 Kouvola
www.europcar.fi

Europcar toimii Kouvolassa Päätekadun toimipisteeltä käsin, josta tarjolla on henkilöautojen lisäksi myös tila-autot ja minibussit sekä pakettiautot ja kuorma-autot.

Firman kalusto koostuu pakettiautojen suhteen tyypillisesti esimerkiksi malleista Volkswagen Caddy, Volkswagen Transporter, Ford Transit, sekä Volkswagen Crafter.

Vuokraa Pakettiauto Kouvola - Vuokraus Opas