Vuokramökki Ähtäri

Vuokramökki Ähtäri välittäviä yrityksiä ja palveluita ovat esimerkiksi Ähtärin Kaupungin Matkailu, Nettimökki, sekä Lomarengas.

Ähtärin Kaupungin Matkailu

www.ahtari.fi

Ähtärin kaupunki tarjoaa alueelle matkaileville tietoa virallisten nettisivujensa kautta, ja osana tätä tiedotuspalvelua sivuilta löytyy listattuna myös lomamökkejä vuokraavia yrityksiä.

Listattuihin vuokramökkejä vuokraaviin yrityksiin lukeutuvat Eläinpuiston leirintä- ja loma-asuntoalue, Honkiniemi, Hyvölän Talo ja lomahuvilat, Sepon Hirsihuvilat, Vanha Väätänen, Wasikkaniemen mökkilomat, Vasikkaniemen erä- ja lomamökit, sekä Ähtärinrannantalo.

Nettimökki

www.nettimokki.com

Nettimökki on Otava-kustannuskonsernin tuottama nettipalvelu, jonka kautta lomamökkejä vuokraavat yritykset esittelevät kohteitaan, myös Ähtärin alueen suhteen.

Kaikenkaikkiaan yli 1700:n lomamökin tietokannasta löytyi neljä kohdetta myös Ähtäriin, mukana kohteita alueilla Ähtärinranta, Pihlajavesi, ja Ouluvesi.

Lomarengas

www.lomarengas.fi

Lomarengas on maan suurin lomamökkejä välittävä palvelu, jonka tietokanta koostuu kullakin hetkellä yli 3000:nen vuokramökin valikoimasta Suomen, Viron, ja Latvian alueilla olevista kohteista.

Kun viimeksi kokeilin tietokannan kattavuutta Ähtärin vuokramökkien tarjonnan laajuuden suhteen, haku tuotti tiedot kaikkiaan 7:stä erilaisesta mökistä, aina 36 m2:n perusmökeistä yli 100 m2:n kokoisiin tasokkaisiin huviloihin saakka.

Vuokramökki Ähtäri - Vuokraus Opas