Vuokramökki Ahvenanmaa

Vuokramökki Ahvenanmaa vuokraamoihin sisältyvät muun muassa firmat kuten Ålandsresor, Lomarengas, ja Viking Line.

Ålandsresor

www.alandsresor.fi

Ålandsresor on ahvenanmaalainen, paikkakunnalle suuntautuvien matkojen ja Ahvenanmaan lomamökkimajoitusten erikoisosaaja, jonka kautta voi varata alueella olevat vuokramökit suoraan nettivarauksella.

Firman valikoima, myös Eckerön suositun loma-alueen alueella, kattaa kokonaisuudessaan noin 500 erilaista mökkiä, jotka sijaisevat joko eri mökkikylissä tai yksittäin, ja joista monet ovat avoinna vuoden ympäri.

Lomarengas

www.lomarengas.fi

Suomen suurimpiin lomamökkien markkinapaikkoihin kuuluvan Lomarenkaan valikoima tarjoaa laajalti myös Ahvenanmaan lomamökit.

Kun viimeksi tarkistin palvelun laajuuden Ahvenanmaalaisten mökkien suhteen, tarjolla vuokralle oli 4 erilaista vuokramökkiä, aina keskitason mökeistä viiden tähden luokituksen kohteisiin saakka.

Viking Line

www.vikingline.fi/cottagebooking/suomi/StartCottageBooking.vl

Laivavarustamo Viking Line tarjoaa osana palveluitaan myös Ahvenanmaan lomamökkien vuokraukset, valikoimalla, johon sisältyy kokonaisuudessaan noin 350 mökkiä.

Valikoimista löytyvät mökit sekä vilkkaista mökkikylistä että yksittäiset saaristomökit syrjäisemmiltä seuduilta.

Ahvenanmaan kunnat, joiden alueella vuokramökkejä löytyy ovat Brändö, Eckerö, Finström, Föglö, Geta, Hammarland, Jomala, Kumlinge, Kökar, Lemland, Lumparland, Mariehamn, Saltvik, Sottunga, Sund, sekä Vårdö.

Vuokramökki Ahvenanmaa - Vuokraus Opas