Vuokramökki Äkäslompolo

Vuokramökki Äkäslompolo vaihtoehtoihin kuuluvat esimerkiksi Ylläksen Onkalot, KullanKallis, Lapland Shamans Oy, sekä Lomarengas.

Ylläksen Onkalot

www.yllaksenonkalot.fi

Ylläksen Onkalot on perinteistä Äkäspirtti-pyöröhirsimökkiä vuokralle tarjoava yritys, jonka kohteeseen mahtuu majoittumaan maksimissaan jopa 12 henkilöä.

Vuokramökki sijaitsee alueella Äkäslompoloa, jossa on kesällä puitteet esimerkiksi patikointiin, retkeilyyn, ja kalastustukseen, kuin myös melontamatkailuun.

KullanKallis

Kuruntie
Äkäslompolo
www.kullankallis.fi/vuokramokki-yllas

KullanKallis on Äkäslompololla sijaitseva vuokramökki, jonka koostumukseen kuuluu alakerrassa olevat kolme makuuhuonetta, keittiö, oleskeluhuone & takka, kuin myös saunaosasto.

Lomamökistä löytyy lisäksi terassi ja suksivarasto, kuin myös mökin viihtyvyyttä lisäävät taideteokset.

Lapland Shamans Oy

www.lapland-shamans.com

Lapland Shamans on Lapin ja Äkäslompolon alueen vuokramökki toiminnassa mukana oleva yritys, jonka kautta on mahdollista vuokrata eritasoiset ja -kokoiset lomamökit.

Lomarengas

www.lomarengas.fi

Lomarengas on maan suurin lomamökkejä välittävä nettipalvelu, jonka tietokannasta löytyy kullakin hetkellä yli 3000:nen kohteen valikoima, mukana lomamökkejä alueena myös Äkäslompolo.

Kun viimeksi tarkistin palvelun tietokannan laajuuden Äkäslompolon kohteiden suhteen, tarjolla oli kaikkiaan 248 erilaista vuokramökkiä, mukana rakennuksia aina noin 30 m2:n perusmökeistä yli 100 m2:n huviloihin saakka.

Vuokramökki Äkäslompolo - Vuokraus Opas