Vuokramökki Espoo

Vuokramökki Espoo vuokraamoja ovat mm. Lomarengas, Espoon Matkailu Oy, ja Lomaovi.

Lomarengas

www.lomarengas.fi

Lomarengas on Suomen suurin vuokramökkejä välittävä yritys, jonka valikoimin kuuluvat mökit myös Espoon ja muun pääkaupunkiseudun kohteiden alueella.

Kun viimeksi testasin palvelun laajuuden Espoon vuokramökkien suhteen, haku palautti 7 erilaista kohdetta, alueilla Sarvsjö, Koivikko, Katajarinne, Nuuksio, ja Kesäranta.

Espoon Matkailu Oy

www.visitespoo.fi/matkailuopas/nuku/mokit_ja_huvilat

Espoon Matkailu on Espoon kaupunkia virallisesti markkinoiva organisaatio, ja yrityksen nettipalveluihin kuuluvat myös alueella olevien vuokramökkien markkinointi, varsinaisen vuokrauksen tapahtuessa suoraan lomamökki yrittäjiltä.

Valtaosa Espoossa vuokrattavista mökeistä, joita tarjotaan Espoon Matkailun kautta, sijaitsevat Nuuksion kansallispuiston tuntumassa.

Näihin vuokramökkien tarjoajiin kuuluvat Aurinkohuvilat, B and B Sauna by the Sea, Espoo Camping Oittaa, Nuuksion Green Window, Hawkhill Nature, Kokoushotelli Siikaranta, sekä Sea & Mountain Adventures Oy ja Serena huvilat.

Lomaovi

www.lomaovi.fi

Lomaovi on koko maan lomamökki kohteiden suhteen palveluja tarjoava äkäslompololainen yritys, jonka tietokanta sisältää tiedot yli 1000:sta kohteesta, mukana myös vuokramökkejä Espoon alueella.

Kun viimeksi tarkistin nettipalvelun tietokannan laajuuden Espoon suhteen, kokoinaisuudessaan 1150 kohdetta sisältäneestä tietokannasta löytyi 3 Espoo-kohdetta, muun muassa Espoon Siikäjärveltä.

Vuokramökki Espoo - Vuokraus Opas