Vuokramökki Hämeenlinna

Vuokramökki Hämeenlinna vuokraavia ja välittäviä kohteita ovat mm. Jalavaniemi, Suomineito, Lomarengas, ja Kalvolan Lepaanranta.

Jalavaniemi

Heinuntie 401
14500 Iittala
www.jalavaniemi.fi

Jalavaniemen matkailualue on Vanajaveden ympäröimässä Hämeenlinnan Iittalassa, josta vuokramökkinä tarjolla on tasokas Villa Haikara huvila.

Vuokrahuvila on kooltaan 108 m2 ja varustettu mm. tupakeittiöllä, 2 makuuhuoneella, WC:llä, pesuhuoneella, sekä sähkölämmitteisellä saunalla.

Huvilassa on myös lattialämmitys ja varaava takka, ja takan lämmitykseen tarvittavat puut sisältyvät vuokrahintaan.

Suomineito

www.suomineito.fi/majoitus/hämeenlinna

Suomineito on koko maan kattava nettipalvelu, jonka kautta erilaisten majoituspaikkojen, myös vuokramökkien tarjoajat, voivat ilmoittaa kohteistaan.

Hämeenlinnan suhteen Suomineidon tietokanta sisältää tiedot muun muassa kohteista Aamiaismajoitus Siskonpeti, Ferienhaus Feldmannin Helmi-mökki, Honkasaaren lomamökit, Hämeen lomatalot, sekä Jänisrannan mökki.

Lomarengas

www.lomarengas.fi

Suomen kattavin ja käytetyin lomamökkien vuokrauspalvelu Lomarengas tarjoaa myös kohteet Hämeenlinnassa ja kaupungin lähialueilla.

Kun viimeksi tarkistin Lomarenkaan tietokannan kattavuuden Hämeenlinnan vuokramökkien suhteen, tarjolla oli kaikkian 41 erilaista kohdetta, aina perusmökeistä tasokkaisiin viiden tähden kohteisiin saakka.

Kalvolan Lepaanranta

Hartunkärjentie 156
Iittala (Hämeenlinna)
www.hameenlinna.fi/Liikunta-ja-ulkoilu
/Mokit-ja-laavut/Lepaanranta/

Kalvolan Lepaanrannan vuokramökit sijaitsevat Vanajaven rannalla Iittalassa, ja kunkin mökin varustelutasoon kuuluvat mm. pihapiirin grillauskatos, puuvaja, ja 2 laituria.

Mökkien alueen lähistöltä löytyy muun muassa Hämeenlinnan seudun parhaat marja- ja sienimaastot sekä latu- ja patikkareitit.

Vuokramökki Hämeenlinna - Vuokraus Opas