Vuokramökki Heinola

Vuokramökki Heinola vaihtoehtoja ovat muun muassa Lomarengas, Heinolan Kaupungin Matkailu, sekä Nettimökki.

Lomarengas

www.lomarengas.fi

Lomarengas on Suomen suurin vuokramökkejä välittävä yritys, jonka koko valikoima, myös Heinolan vuokrakohteiden suhteen, on nähtävillä firman nettisivujen kautta, ja mökit voi myös vuokrata suoreen internetin välityksellä.

Nettimökki

www.nettimokki.com/heinola/

Nettimökki on Otava-konsernin tuottama palvelu, jonka tarkoituksena on mahdollisimman kattavasti esitellä vuokralle tarjolla olevia lomamökkejä koko maan alueella.

Kun viimeksi tarkistin Nettimökin palvelun Heinolan kohteiden suhteen, haku palautti kaikkiaan 9 erilaista kohdetta, muun muassa Heinolan alueilla Paaso, Lusi, Paistjärvi, Vierumäki, ja Hujansalo.

Heinolan Kaupungin Matkailu

www.heinola.fi/FIN/Palvelut/Matkailu
/Majoituspalvelut/majoituspalvelut.htm

Heinolan Kaupungin Matkailu on paikkakunnan virallinen markkinointi-organisaatio, jonka tehtäviin kuuluu myös erilaisten Heinolan majapaikkojen ilmoittelu.

Organisaation nettisivujen kautta voi tutkiskella erilaisia heinolalaisia hotelleja, motelleja, guesthouseja, huoneistoja, sekä vuokramökkejä.

Esimerkiksi Suomen Urheiluopiston yhteydessä on ilmoituksen mukaan noin 200 vuokramökin valikoima, osana urheiluopiston hotellitoimintaa.

Vuokramökki Heinola - Vuokraus Opas