Vuokramökki Himos

Vuokramökki Himos välittäjiin ja palveluyrityksiin kuuluvat HimosLomat, Himos-Aaria, Lomarengas, Luxholiday, sekä Himoksen Eräsafarit.

HimosLomat

www.himoslomat.fi

HimosLomat on Himoksen matkailu-alueen keskusvaraamo, jonka kautta on mahdollista vuokrata ympärivuotisesti lomamökkejä sekä muita lomapalveluja alueella.

Kaikenkaikkiaan Himoksen Keskusvaraamon kautta voi varata Himosloman varalle majoituspaikan 3 400 vuodepaikan vaihtoehdosta, mukana Himos Hotelli, Patalahden Rantamotelli, sekä Riihivuoren lomamökit.

Palvelun kautta näkee mm. kunkin vuokramökkialueen lomahuoneistojen kuvaukset, sisätilat, varustustason, pohjapiirrokset, sekä tarkan sijainnin alueella.

Himos-Aaria

Himoslehdonkuja 3
Himos
www.himosaaria.com

Himos-Aaria on tasokasta, 60 m² + parvi 18 m² kokoista, Himoslehdossa, Pohjois-Himoksen huipulle vievän tien varrella sijaitsevaa vuokramökkiä tarjoava yritys.

Vuokramökin varustelutasoon kuuluvat muun muassa jääkaappi, astiasto, uuni, mikrouuni, astianpesukone, siivousvälineet, pölynimuri, erillinen kuivaustila vaatteille, TV, dvd-soitin, takka, sauna, suihku, wc, sekä pyykinpesukone.

Lomarengas

Eteläesplanadi 22 C, 3. krs.
00130 Helsinki
www.lomarengas.fi

Lomarengas on Suomen johtava vuokramökkien välityspalvelu netissä, jolla on tietokannassaan kaikkiaan 3000:nen mökin valikoima Suomen, Viron, ja Latvian alueilla.

Kun viimeksi tarkistin palvelun kattavuuden Himoksen kohteiden suhteen, tarjolla oli kokonaisuudessaan 25:n erilaisen ja eritasoisen lomamökin valikoima.

Luxholiday

www.luxholiday.fi

Luxholiday on helsinkiläinen palveluyhtiö, jonka erikoisuutena ovat koko maan alueella tarjolla olevat viiden tähden, luksustason vuokramökit ja muut tasokkaat majoituspaikat.

Firman tietokannasta löytyvät myös kohteet kattavasti eri hiihtokeskuksille, myös Jämsän Himoksen matkailualueen suhteen, mukana muun muassa Toivasjärven rannalla olevia huviloita.

Himoksen Eräsafarit

www.himoksenerasafarit.fi

Himoksen Eräsafarit / LomaHimos on lomamökkejä ja muita lomapalveluja Himoksen alueella tarjoava yhtiö.

Yrityksen valikoimiin kuuluu 11:sta vuokramökki kohteen valikoima, mukana myös rinnemaja tyyppisiä majoitusvaihtoehtoja.

Kunkin mökin esittelyihin sisältyvät mökin tarkat tiedot, varustustason, sekä kuvia/videoclippejä.

Himos vuokraamo

Himos vuokraamo lasketteluvälineille sisältää varusteet sekä harrastelijoille perussetteinä, mutta myös aktiivilaskettelijoille vaatimustason mukaisina välineinä.

Vuokramökki Himos - Vuokraus opas