Vuokramökki Inkoo

Vuokramökki Inkoo välittäviä ja vuokraavia vaihtoehtoja ovat mm. Inkoon Matkailutoimi, Lomarengas, Nettimökki, ja HelsinkiWest.

Lomarengas

www.lomarengas.fi

Lomarengas on suurin kotimainen vuokramökkejä välittävä nettipalvelu, jonka tietokannasta löytyy kaikkiaan tiedot noin 3000:sta erilaista lomamökistä, myös Inkoon alueella olevista kohteista.

Kohteita voi palvelun tietokannasta hakea esimerkiksi tarkkojen hakusanojen mukaan tai paikkakunta hakuina, ja tuloksista voi edelleen suodattaa sopivimmat kohteet esimerkiksi tähtiluokituksen tai hinnan perusteella.

Inkoon Matkailutoimi

www.inga.fi/service/turism/inkvartering/fi_FI/

Inkoon Matkailutoimi on kunnan virallinen nettipalvelu, jonka kautta paikalliset majoituspalveluja, myös lomamökkien suhteen, tarjoavat firmat voivat kertoa kohteistaan.

Matkailutoimen sivuilta löytyviin lomamökkikohteisiin sisältyvät esimerkiksi Barö stugor ja Westerby Gård - Dejastugan.

Nettimökki

www.nettimokki.com/inkoo/

Otava-konsernin tuottama Nettimökki palvelu on yksi kattavimmista lomamökkikohteita Suomen alueella esittelevä sivusto, sisältäen vuokrattavia mökkejä myös Inkoossa.

Vuokrattaviin kohteisiin kuului, kun viimeksi asian tarkistin, myös vuokrattavissa oleva, mökin sisältävä kokonainen saari, Inkoon itäisestä saaristosta.

HelsinkiWest

www.helsinkiwest.com/?id=1&path=§ion=2&t=7&lang=fi

HelsinkiWest sivusto esittelee sivustona majoituspalveluja alueilla Hanko, Tammisaari, Karjaa, Pohja, Inkoo, Siuntio, ja Kirkkonummi.

Inkoon suhteen esiteltyihin lomamökkikohteisiin sisältyvät Villa Bastubacka, Westerby Gård, ja Barö stuguthyrning.

Vuokramökki Inkoo - Vuokraus Opas