Vuokramökki Joensuu

Vuokramökki Joensuu vuokraamoihin ja välityspalveluihin kuuluvat Sampon Mökit, Lomarengas, Sirnihta, ja Suomineito.

Sampon Mökit

Peltolantie 14
80710 Lehmo
www.samponmokit.com

Sampon Lomamökit on ympärivuotiseen vuokraukseen tarkoitettuja viittä lomamökkiä tarjoava yritys, jonka kohteet sijaitsevat noin 8 km:n päässä Joensuusta.

Kultakin pyöröhirsistä tehdylle mökiltä avautuu näkymä noin sata metriä leveälle Pielisjoelle, ja mökkien varustelutasoon kuuluvat esimerkiksi (saattaa vaihdella mökkien välillä) radio, TVJääkaappi, mikroaaltouuni, astianpesukone, liesi, puuhella, lämmin vesi, pyykinpesukone, sähkösauna, suihkukaappi, ja sisä-WC.

Lomarengas

www.lomarengas.fi

Lomarengas on suurin kotimainen, noin 3000 vuokramökkikohteen tiedot sisältävä välityspalvelu netissä, jonka toimi-alue kattaa koko maan, myös Joensuun.

Kun viimeksi tarkistin palvelun laajuuden, se sisälsi 4 erilaista kohdetta Joensuun alueelle, esimerkiksi lähiseuduilta Eno ja Pyhäselkä.

Sirnihta

Sirnihtaniementie 7
Kontiolahti
www.sirnihta.fi

Sirnihtan lomamökit tarjoaa lähellä Kolia ja Joensuuta olevia lomamökkejä ja -huviloita, joiden koot vaihtelevat 45m2 - 175m2 välillä.

Mökkien läheisyydestä löytyviin palveluihin ja aktiviteetti mahdollisuuksiin sisältyvät paikat aina Joensuun ravintoloista paikallisiin luomutiloihin sekä golfista islanninhevosvaelluksiin.

Suomineito

www.suomineito.fi/majoitus/joensuu

Suomineito on paikallisia majoituspaikkoja koko Suomen alueella esittelevä markkinapaikka, josta löytyvät myös Joensuun alueen kohteet vuokramökkien suhteet.

Listattuihin vuokramökki vuokraajiin sisältyvät Alavan rantatuvat, Harilan Lomakeskus, KoliCarelia, Laukkalansaaren Loma, Linnunlahti Camping, ja Monosen lomamökit.

Vuokramökki Joensuu - Vuokraus Opas