Vuokramökki Jyväskylä

Vuokramökki Jyväskylä vaihtoehtoihin lukeutuvat mm. Riihivuoren Lomakylä, Matkatoimisto Tuulantei, Lomarengas, sekä Justiinan Mökkivälitys.

Riihivuoren Lomakylä

Riihivuorentie
40950 Muurame
www.riihivuorenlomakyla.fi

Noin 20 km päässä sijaitseva Riihivuoren Lomakylä tarjoaa Muuramen maisemissa, Riihivuoren päällä, olevia vuokramökkejä, joiden lisäksi yksittäismökkinä tarjolla on myös vuoren alapuolella, Päijänteen rannassa, oleva huvila.

Vuokramökit ovat sisältävät mm. Riihimaja-yksiön, Lomariihi-mökit 39m2 ja 51m2, sekä tasokkaan Kalaranta-huvilan.

Mökkeihin voi tilata myös erilliseen hintaan valmiit takkapuut takan lämmitystä silmälläpitäen (sesonkiaikana 1 laatikko puita sisältyy vuokrahintaan).

Matkatoimisto Tuulantei

Yrjönkatu 38
40100 Jyväskylä
www.tuulantei.fi

Matkatoimisto Tuulantei, joka on ollut mukana matkatoimisto-alalla vuodesta 2001, tarjoaa asiakkailleen majoitusta lomamökeissä ja hotelleissa, kokouspalveluja, ohjelmapalveluja, ja räätälöityjä ryhmäretkiä.

Yrityksen kautta on Jyväskylän seudulla mahdollista varata käyttöön Taulutupa nimisestä kohteesta, joka on noin 1,5 km Jyväskylän keskustasta, Tuomiojärven läheisyydessä sijaitseva mökissä 6:lle henkilölle.

Lomarengas

www.lomarengas.fi

Suomen suurin lomamökkien välityksen nettipalvelu Lomarengas kattaa myös Jyväskylän kohteet, ja yhteensä firman nettipalvelun tietokannasta löytyy noin 3000 kohdetta eri puolilla maata.

Kun viimeksi kokeilin palvelun laajuutta Jyväskylän vuokramökkien tarjonnan suhteen, haku palautti 16 erilaista ja eritasoista mökkiä.

Justiinan Mökkivälitys

Vaajakoskentie 9
40320 Jyväskylä
www.justiina.net

Justiinan Mökkivälitys on Keski-Suomen ja Jyväskylän lähi-alueilta Äänekoski, Hankasalmi, Konnevesi, Kynsivesi, Rautalammi, Keitele, Venejoki, Hankavesi, Armisvesi, Líesvesi, Virmaa, Pikkuherttu, ja Vanginvesi vuokramökkejä tarjoava firma.

Vuokramökki Jyväskylä - Vuokraus Opas