Vuokramökki Kalajoki

Vuokramökki Kalajoki vaihtoehtoja välittäjien ja yritysten suhteen ovat mm. Green Majat ja Kalajoki Keskusvaraamo.

Green Majat

www.greenmajat.com

Green Majat on Kalajoen hiekkasärkillä olevia lomamökkejä vuokraava yritys, jonka kohteet sijaitsevat lähellä hiihto- ja golf-aktiviteetteja.

Vuokrattavat mökit ovat alaltaan 75 m2, niissä on vuodepaikat: 6 + 2 henkilölle, ja varusteluun kuuluvat mm. sauna / sähkö, jääkaappi/pakastin, suihku, WC, takka, ulkogrilli, silitysrauta, pölynimuri, ilmastointi, TV + DVD, astianpesukone, liesi / uuni, kahvinkeitin, mikroaaltouuni, ja astiasto.

Kalajoki Keskusvaraamo

Pohjankyläntie 1
85100 Kalajoki
www.kalajokikeskusvaraamo.fi

Kalajoki Matkailu ja Keskusvaraamo on Kalajoen alueen palveluiden ja majoituspaikkojen keskusvaraamo palvelu, jonka avulla voi varata loman ajaksi esimerkiksi saunalliset mökit, loma-asunnot ja huoneistot, sekä kylpyläliput ja ruokailut.

Vuokramökit löytyvät Kalajoen alueilta Golfpuisto, Kuusikkonokka, Tuomipakkain, Hytinportti, Kuivatjärvi, Merisärkkä, Jukukalla, Keskikalla ja Sporttikalla, Tahkokorva, Tapionkalla, Tapionportti, sekä Vasankari.

Lomarengas

www.lomarengas.fi

Suomen kattavin vuokramökkien nettivälitys palvelu, Lomarengas, tarjoaa kohteet myös Kalajoen alueella.

Kokonaisuudesaan Lomarenkaalla on tietokannassaan tiedot noin 3000:sta vuokramökistä, ja kaikki palvelun kohteet on tarkastettu ja luokiteltu.

Vuokramökki Kalajoki - Vuokraus Opas