Vuokramökki Kangasala

Vuokramökki Kangasala vaihtoehtoja välityspalveluiden ja vuokraajien suhteen ovat Nettimökki, Suomineito, sekä Lomarengas.

Nettimökki

www.nettimokki.com

Nettimökki on Otava-konsernin tuottama netti-mökkivälitys palvelu ja markkinapaikka, ja tietokannaltaan yksi laajimmista kotimaisista toimijoista, tyypillisesti yli 1700:n mökin valikoimallaan.

Kun viimeksi tarkistin palvelun tiedot Kangasalan suhteen, tarjolla oli omalla järvenrannalla varustettuja mökkikohteita esimerkiksi Nuorton alueella Kangasalaa.

Suomineito

www.suomineito.fi

Suomineito on nähtävyyksiä ja majoituspaikkoja koko Suomen alueella esittelevä nettipalvelu, jonka tietokannasta löytyvät tiedot myös Kangasalan kohteista.

Palvelussa listattuihin vuokramökki kohteisiin lukeutuvat mm. Lomaroine, Mökkivuokraus Martti ja Terhi Niemi, ja Villa Amanda.

Lomarengas

www.lomarengas.fi

Lomarengas on yli 3000:n vuokrattavan lomamökin ja loma-asunnon tietokannan omaava, maan kattavin vuokramökkejä välittävä palvelu netissä, josta löytyvät myös Kangasalan kohteet.

Kun viimeksi tarkistin, minkälaisia kohteita Lomarengas tarjosi Kangasalan suhteen, tarjolla oli 4 vuokramökki kohdetta, useimmat noin 20-30 km päässä Hiihtokeskus Sappeesta.

Vuokramökki Kangasala - Vuokraus Opas