Vuokramökki Karjalohja

Vuokramökki Karjalohja välitysfirmoja ja vuokraamoja ovat mm. Lomarengas, Nettimökki, ja Lohjan Matkailupalvelukeskus.

Lomarengas

www.lomarengas.fi

Suomen kattavin vuokramökkejä välittävä nettipalvelu, Lomarengas, tarjoaa yhteensä tiedot noin 3000:sta lomamökistä, mukana kohteita Karjalohjalla ja muualla Lohjan lähialueilla.

Kun viimeksi tarkistin palvelun kattavuuden Karjalohjan kohteiden suhteen, haku tuotti kaikkiaan 9 erilaista vuokramökki kohdetta, useissa eri hintaluokissa ja varustelutasoissa.

Nettimökki

www.nettimokki.com

Nettimökki on Otava-konsernin tuottama nettipalvelu ja vuokramökkien markkinapaikka, jonka tietokanta sisältää yli 1700:n kohteen tiedot.

Tarkastaessa palvelun kohteet Karjalohjan suhteen, Nettimökin tietokannasta löytyi 6 erilaista kohdetta, mukana mökkejä Karjalohjan alueilla Tammisto, Lönnhammar, sekä Lohjantaipale.

Lohjan Matkailupalvelukeskus

www.visitlohja.fi/default.asp?sivu=182&kieli=246

Lohjan Matkailupalvelukeskus on informaatiopiste netissä Lohjan ja sen lähialueiden palveluille, myös majoitusten, kuten vuokramökkien suhteen.

Karjalohjan lomamökeistä tietopalvelusta löytyy muun muassa tiedot kohteista Hillebrandtin tila, Lehtosen tila, Villa Valkoinen, Katteluksen tila, Laiskanlinna, Prunkan tila, ja Lohjansaari.

Vuokramökki Karjalohja - Vuokraus Opas