Vuokramökki Koli

Vuokramökki Koli vuokraamoihin ja välityspalveluihin sisältyvät mm. Koli24, Hattusaaren Rantamajat, sekä KoliCarelia.

Koli24

www.koli24.fi

Koli24 on Kolin alueen vuokramökkeihin ja lomahuoneistoihin erikoistunut välitysfirma.

Palvelun vuokramökkivalikoima kattaa kohteetläheltä Kolin vaellus- ja pyöräilyreittejä, sieni- ja marjametsiä, kalaisia järviä, hiihtolatuja, sekä laskettelurinteitä.

Vuokramökki tarjonnasta löytyy kohteita esimerkiksi Pielisjärven rannalta, lähellä Kolin palveluja, kansallispuistoa, sekä satamaa.

Hattusaaren Rantamajat

Hattusaari 42
83960 Koli
www.hattusaarenrantamajat.net

Hattusaaren Rantamajat on kuuden lomamökin valikoiman tarjoava vuokraamo, jonka kohteista löytyy esimerkiksi tilavia mökkejä pariskunnille, isommillekin porukoille sopivia tilamökkejä, ja perhemökkejä lapsiperheille.

Lomamökki alueelta voi vuokrata esimerkiksi talvisin pilkkipaketteja, lumikenkiä, & potkukelkkoja, ja toisaalta kesäisin polkupyöriä, kanootteja, sekä pieniä perämoottoreita soutuveneeseen.

KoliCarelia

Valovuodentie 1
80170 Joensuu
www.kolicarelia.fi

KoliCarelia on Paalisaaressa keskellä Pielistä ja Kolin Hattusaaressa sijaitsevia lomamökkejä/huviloita vuokraava joensuulainen yritys.

KoliCarelian kohteista Paalisaaren ja Hattusaaren huvilat tarjoavat tilaa 8(+2):lle lomailijalle, ja lomamökit on rakennettu perinteisellä suomalaisella tavalla, suuria pyöröhirsiä hyödyntäen.

Lomarengas

www.lomarengas.fi

Lomarengas on suurin kotimainen lomamökkejä vuokraava yritys, jolla on tietokannassaan kaikkiaan yli 3000 mökkikohdetta, mukana myös Kolilla olevat vuokramökit.

Kun viimeksi tarkistin, Lomarenkaalla oli tarjolla kaikkiaan 85 mökkiä Kolilla ja sen lähialueilla, mukaanlukien vuokramökit Lieksan ja Juuan puolella.

Vuokramökki Koli - Vuokraus Opas