Vuokramökki Kuusamo

Vuokramökki Kuusamo vaihtoehtoja ovat muun muassa Lomarengas, Jussin Matkailu, Rukajärven Kelopirtit, sekä ProLoma Kuusamo.

Lomarengas

www.lomarengas.fi

Lomarengas on Suomen laajin nettivaraamo erilaisille mökkilomille, myös Kuusamon kohteiden suhteen.

Kun viimeksi tarkistin palvelun laajuuden suhteessa Kuusamon kohteisiin, tarjolla oli kaikkiaan 197 erilaista vuokramökkiä alueella.

Tarjolla olevat mökit on helppo järjestää haluamaasi järjestykseen esimerkiksi mökit koodin, nimen, kunnan, henkilömäärän, tai tähtiluokan mukaan.

Jussin Matkailu

Myllykoskentie 29
93999 Kuusamo
www.jussinmatkailu.fi

Jussin Matkailu on tasokasta majoitusta noin 30 minuutin päässä Rukalta, Kuusamossa, Karhunkierroksen vieressä ja Juuman kylän yhteydessä tarjoava yritys.

Firman huvilat ovat kooltaan kukin noin 150 m2, majoittaen mukavasti 6 henkilöä, ja niiden yhteydestä löytyy rantasaunarakennus sekä iso tontti.

Rukajärven Kelopirtit

Takalontie 3
93999 Kuusamo
www.rukajarvi.fi

Kuusamon Rukajärven Kelopirtit ovat noin 5 km:n ajomatkan päässä Rukatunturilta sijaitsevia, vaaran päällä olevia kelopirttejä, joilta avautuvat upeat maisemat niin Rukatunturille kuin Rukajärvellekin.

Yrityksen valikoima koostuu kaikkiaan neljästä erilaisesta korkeatasoisesta kelopirtistä, joihin mahtuvat niin pienet kuin isommatkin seurueet.

ProLoma Kuusamo

www.proloma.fi/kuusamo.html

ProLoma on Rukalla ja Kuusamossa noin 6-15 henkilölle suunniteltujen vuokramökkien tarjoamiseen erikoistunut yritys, jonka vaihtoehdoista löytyy valikoimaa niin Rukan huipulla olevista kohteista alhaalla vesistöjen äärellä olevia mökkejä.

Majoitusvaihtoehtoja on niin Rukatunturin itä- ja länsipuolella, kuin myös Pohjois- ja Itä-Kuusamon järvi- ja vaaramaisemissa.

Vuokramökki Kuusamo - Vuokraus Opas