Vuokramökki Lahti

Vuokramökki Lahti vaihtoehtoja on tarjolla muun muassa yrityksiltä Lahti Travel, Lomarengas, sekä Nettimökki.

Lahti Travel

www.lahdenseutu.net

Lahti Travel on Lahden Alueen Kehittämisyhtiön tuottama nettipalvelu, jonka sivuilta löytyy myös mökkipörssi niminen osio, jossa on listattuna Lahden alueen (Lahti, Heinola, Orimattila, Asikkala, Hollola, Hämeenkoski, Nastola, Padasjoki) vuokramökki tarjoajia.

Näihin tarjoajiin lukeutuvat muun muassa Lehmonkärki (Asikkala), Ritaniemen tila (Nastola), Yli-Kaitalan lomamökit (Mankala), Lomakeidas Lavianmutka (Asikkala), Mukkula Camping (Lahti), Urajärven Lomakylä (Urajärvi), Arolan lomamökit (Hartola), sekä Sipilän Lomamökit (Vesivehmaa).

Lomarengas

www.lomarengas.fi

Lomarengas on Suomen suurin vuokramökkejä välittävä palvelu netissä, jonka tietokantaan on lisätty yli 3000:n mökin valikoima, mukana lomamökkejä myös Lahden alueella.

Kaikki tarjolla olevat Lomarenkaan vuokrakohteet on sekä tarkastettu että luokiteltu, joten niiden vuokraaminen on luotettavampaa ja asiakastyytyväisyys parempi kuin monissa muissa palveluissa.

Nettimökki

www.nettimokki.com

Nettimökki on Otava-konsernin tuottama vuokramökkejä etupäässä kotimaassa välittävä palvelu, jonka sivujen avulla mökkilomiaan suunnittelee kunakin viikkoa yli 15 000 suomalaista perhettä.

Vuokramökki Lahti - Vuokraus Opas