Vuokramökki Levi

Vuokramökki Levi vaihtoehtoihin kuuluvat muun muassa Katkanlinna, KRT-Yhtiöt, Levin Matkailu, sekä Lomarengas.

Kätkanlinna

Kätkänrannantie 20 A1 ja A2
99130 Sirkka
www.katkanlinna.fi

Levin Kätkänlinna on superior-luokan vuokrahuviloita tarjoava yritys, jonka kohteet sijaitsevat rauhallisella paikalla, puistoalueen laidalla, noin 500 metrin kävelymatkan päässä lähimmästä laskettelurinteestä.

Kohteen vuokramökit ovat mammuttihirren massiivisista lamellihirsistä rakennettuja huviloita, jotka on viimeistelty laadukkailta materiaaleilla sekä kalustuksilla, mukaanlukien kodinkoneita ja viihde-elektroniikkaa.

KRT-Yhtiöt

Keskuskuja 3 B
99130 Levi
www.krt.fi

KRT-Yhtiöillä on Levillä tarjolla erilaisia osa-omistamiseen ja vuokraamiseen perustuvia lomamökkejä, joista löytyy löytyy sekä pienempiä yhden makuuhuoneen hirsimökkejä, kuin myös suurempia pyöröhirrestä tehtyjä kohteita.

Firman KRT-Rental & Service organisaation kautta toimiva vuokraus välittää vapaana olevia vuokramökkejä, mutta myös näiden kohteiden vuokralaisille hissilippuja, moottorikelkkoja, ja muita oheispalveluja.

Levin Matkailu

www.levi.fi/fi/majoitus/keskusvaraamo/mokkiesittely/

Levin Matkailu on alueen palveluiden keskusvaraamo ja keskeisin tietolähde netissä, jonka kautta voi löytää myös kattavan valikoiman vuokramökkejä alueella.

Kukin Levin Matkailun esittelemistä kohteista tarjoaa vakiovarustuksena perusmukavuudet: sähkölämmitys, kylmä ja kuuma vesi, wc, sähkösauna ja pesutilat, keittomahdollisuus ja perusastiasto, jääkaappi, kahvinkeitin, mikro, astianpesukone, silitysvälineet, autopistoke ja takkapuut.

Kun viimeksi tarkistin tietokannan laajuuden esittelyssä oli kaikkiaan 483 erilaista Levin vuokramökkiä.

Lomarengas

www.lomarengas.fi

Lomarengas on maan suurin vuokramökkejä tarjoava palvelu, jolla on tietokannassaan yli 3000:n kohteen lista, mukana kattavasti myös Levin kohteet.

Viimeksi palvelun mökkivalikoiman tarkastamisen yhteydessä tarjolla oli 74 Levi-mökkiä, josta kustakin oli nähtävissä mökin valokuvat ja kuvaus.

Kukin esittelyssä olevista mökeistä on järjestettävissä mökin koodin, nimen, kunnan, henkilömäärän, ja tähtiluokituksen mukaan.

Vuokramökki Levi - Vuokraus Opas