Vuokramökki Lohja

Vuokramökki Lohja välitystä ja tietopalveluita tarjoavia yrityksiä ovat Lohjan Matkailupalvelukeskus, Lomarengas, sekä Nettimökki.

Matkailupalvelukeskus Lohja

www.visitlohja.fi

Lohjan Matkailupalvelukeskus on Lohjan kaupungin tarjoama virallinen matkailun edistämispalvelu, jonka nettiportaalista löytyvät myös yksityiskohtaiset tiedot alueen (Lohja, Karjalohja, Nummi-Pusula, sekä muut lähialueet) vuokramökeistä.

Lohjan alueen vuokramökkien tarjoajista tiedot löytyvät yrityksistä Emilia-koti, Jyrhann mökit, Lakeside Cafe, Lohjan Seudun Invalidit, Mailan tila, Pohjolan elämystila, Rantalan lomamökit, Simolan lomamökit, Suurniemen tila, Villa Rauhala, sekä Pohjolan Tuvat.

Lomarengas

www.lomarengas.fi

Lomarengas on maan suurin vuokramökkejä välittävä nettipalvelu, jonka tietokannasta löytyy kullakin hetkellä yli 3000:n vuokrakohteen valikoima, mukaanlukien mökit Lohjalla.

Kun viimeksi tarkistin Lohjan kohteiden laajuuden ja profiilin Lomarenkaan tietokannassa, tarjolla oli kaikkiaan 7 erilaista vuokramökkiä, 58 m2 kokoisista pienemmistä mökeistä aina suurempiin, 90 m2 kokoisiin huviloihin saakka.

Nettimökki

www.nettimokki.com

Nettimökki on Otava-mediakonsernin nettipalvelu vuokramökkien välitykseen, jonka kattavuus yli 1700-kohteen avulla on yksi maan parhaimpia, mukana mökkejä myös Lohjalla.

Nettimökin tietokanta sisälsi kokonaisuudessan kuusi erilaista kohdetta, kun tarkistin viimeksi sen laajuuden, mukana kohteita alueilla Lohjantaipale, Lönnhammar, ja Tammisto.

Vuokramökki Lohja - Vuokraus Opas