Vuokramökki Loppi

Vuokramökki Loppi vaihtoehtoihin kuuluvat Sorrin Lomamökit, Laakasalon Loma- ja Kurssikeskus, sekä Lomarengas.

Sorrin Lomamökit

Rengontie 113
12920 Topeno
www.sorrimokit.com

Sorrin Lomamökit on 7 vuokramökin kokoinen lomakylä, jonka majoituspaikat sijaitsevat Etelä-Hämeessä, Lopen kunnan Topenon kylässä, noin 90 km Helsingistä.

Vaihtoehtoihin kuuluu vuokramökkejä aina rantamökistä mummonmökkiin, ilman minimi-majoitusaikoja tai kalenteriin sidottuja aloituspäiviä.

Vuokramökkeihin kuuluu kaksikerroksisia perinteisiä mökkejä, 90 m2 kokoinen tasokas hirsihuvila, sekä tunnelmallinen Topenon kyläkeskuksessa sijaitseva 50 m2 kokoinen mökki.

Laakasalon Loma- ja Kurssikeskus

Laakasalontie 83
12700 Loppi
www.laakasalo.com

Laakasalon Loma-ja Kurssikeskus tarjoaa vuokralle niin vuokramökkejä kuin -huviloitakin, joiden yhteydestä löytyy ravintola ja kurssikeskus, luonnonkauniilla niemelläKaartjärven rannalla osana Loppea.

Lomamökkien sijainti on keskellä luontoa, vain lyhyen matkan päässä Etelä-Suomen suurimmista asutuskeskuksista, kuten Helsingistä, jonne matkaa on noin 95 km.

Lomarengas

www.lomarengas.fi

Lomarengas on maan suurin nettivälitys palvelu vuokramökeille, jonka kautta kullakin hetkellä tarjolla on yli 3000:n kohteen mökkivalikoima Suomessa, Virossa, ja Latviassa.

Kaikki palvelun tietokannassa olevat kohteet on tarkastettu ja luokiteltu Lomarenkaan toimesta, joka lisää palvelun luotettavuutta ja varmuutta.

Vuokramökki Loppi - Vuokraus Opas