Vuokramökki Mikkeli

Vuokramökki Mikkeli on tarjolla esimerkiksi yrityksiltä kuten Mikkelin Seudun Matkailupalvelu, Hirsimokki.com, sekä Lomarengas.

Hirsimokki.com

www.hirsimokki.com

Hirsimokki.com on yhtä Mikkeliläistä huvilaa ja yhtä mökkiä vuokraava yritys, jonka kohteista suosittu korkeatasoinen huvila, Villa Sini, majoittaa maksimissaan 8-12 henkilöä.

Hirsimökki-huvilan varustelutasoon (102 m2 + yläkerta 48 m2) kuuluvat esimerkiksi alakerrassa avara keittiö/olohuone, makuuhuone, saunatilat ja wc, sekä yläkerrassa wc ja kaksi makuuhuonetta, joissa kummassakin oma terassi sekä kolme yhden hengen sänkyä.

Mikkelin Seudun Matkailupalvelu

www.visitmikkeli.fi/majoitus

Mikkelin Seudun Matkailupalvelu on paikkakunnan virallinen matkailun edistämiseen keskittynyt organisaatio, jonka tehtäviin kuuluvat myös paikallisten vuokramökkien tarjoajien esittely.

Vaihtoehtoisiin kohteisiin lukeutuu alueella muun muassa piilopirttejä kauniissa erämaajärvi-maisemissa, aina isoihin huviloihin saakka, ja lomamökit sijaitsevat pääsääntöisesti järvien rannoilla, sisältäen mm. oman saunan, usein myös laiturin ja soutuveneen.

Palvelun kautta kohteitaan esittelevät Mikkelin seudun vuokramökki-välittäjistä muun muassa:

  • ReadyToGo - Mikkeli
  • Lomaovi
  • Lomarengas
  • JP-Saimaa

Lomarengas

www.lomarengas.fi

Lomarengas on suurin suomalainen nettipalvelu vuokramökkien välitykseen, ja sen tietokanta sisältääkin kunakin hetkenä yli 3000 kohdetta alueilla Suomi, Viro, ja Latvia.

Kun viimeksi kokeilin palvelun tietokannan laajuutta suhteessa Mikkelin alueen kohteisiin, haku palautti kokonaisuudessaan 33 eri kohdetta, mukana vuokramökkejä mm. Mikkelin alueilla Anttola ja Haukivuori.

Vuokramökki Mikkeli - Vuokraus Opas