Vuokramökki Nauvo

Vuokramökki Nauvo vaihtoehtoja ovat muun muassa Norrgårdin Mökkikylä sekä Nauvon Päivölä.

Norrgårdin Mökkikylä

Biskopsövägen 133
FI 21660 Nagu
www.norrgardstugby.com

Norrgårdin Mökkikylä on vuokramökkejä tarjoava yritys, jonka kohteet sijaitsevat Biskopsön saaressa, Nauvossa. Esimerkiksi Turusta matkaa vuokramökeille on noin viisikymmentä kilometriä.

Mökkikylä on rakennettu ihanteelliselle paikalle rannan tuntumaan, länsirinteeseen, ja mökkikylää ympäröi rauhallinen metsä sekä korkeita kallioita.

Tarjolla olevia lomamökkejä on kaikkiaan 10 erilaista, kukin 38 m2:n kokoisia ja kuistilla varustettuja yksiköitä, joiden lisäksi mökkikylästä löytyy yöpymismökkejä, 5 kpl 2-hengen mökkiä (4 m2) ja 5 kpl 4-hengen mökkiä (8 m2).

Nauvon Päivölä

Haverön saari (Nauvo)
www.nauvon-paivola.com

Nauvon Päivölä on 120 m2 kokoinen rantasaunalla ja laiturillla varustettu vuokramökki, joka sijaitsee Nauvon Haverön saarella noin 40 km:n päässä Turusta.

Vuokramökki (4h+tk+ak+wc+kh+rs) sisältää varustelutasona mm. vuoteet (ja vuodevaatteet) 8:lle aikuiselle ja 2:lle lapselle, astiat, langattoman internet-yhteyden, jääkaapin, mikroaaltouunin, pakastinkaapin, sähköhellan, ja pyykkikoneen sekä tiskikoneen.

Lomarengas

www.lomarengas.fi

Lomarengas on maan suurin lomamökkejä välittävä nettipalvelu, jonka tietokannasta löytyy kullakin hetkellä yli 3000:n kohteen valikoima, mukana mökkejä myös Nauvossa.

Kun viimeksi tarkistin palvelun laajuuden Nauvon vuokramökkien suhteen, tarjolla oli 4 erilaista kohdetta, muun muassa 130 m² pinta-alaltaan oleva 2:n makuuhuoneen huvila.

Vuokramökki Nauvo - Vuokraus Opas