Vuokramökki Oulu

Vuokramökki Oulu vaihtoehtoihin lukeutuvat esimerkiksi SotkanHelmi, Oulun Kaupungin Matkailuneuvonta, sekä Lomarengas.

SotkanHelmi

www.sotkanhelmi.fi

SotkanHelmi tarjoaa majoituspalveluina Huvila SotkanHelmen sekä Sotkan Leirikeskuksen, jotka sijaitsevat Utajärven osassa Oulua, osoitteessa Opintie 3.

Kohteista hirsihuvila SotkanHelmi, joka sijaitsee Oulujoen rannalla, on ympärivuotisessa käytössä oleva vuokramökki, jossa vuodepaikkoja on maksimissaan 20 henkilölle.

Vuokrahuvilan tontilla on omaa rantaviivaa noin 150 metrin verran, ja alueelta löytyy myös kaunis valkoinen kaarisilta, jolta on helppo vaikkapa kalastaa.

Oulun Kaupungin Matkailuneuvonta

www.oulutourism.fi/fin/oleminen/majoitus_oulussa.aspx

Oulun Kaupungin Matkailuneuvonta on kaupunkia turisteille markkinoiva ja tietopalveluna toimiva organisaatio, jonka kautta on mahdollista saada tietoa myös alueen vuokramökki yrityksistä.

Vaihtoehtoisiin lomamökki vuokraamoihin kuuluvat alueella muun muassa Nallikari Lomakylä-Camping sekä Maatilamatkailu Haarahiltunen, joista Nallikarista löytyy 79 erilaisen mökin valikoima.

Lomarengas

www.lomarengas.fi

Lomarengas on suurin suomalainen vuokramökkejä netin kautta välittävistä palveluista, jonka tietokannasta löytyy kullakin hetkellä yli 3000:n mökin valikoima, mukana kohteita Oulusta.

LuxHoliday

www.luxholiday.fi

LuxHoliday on tasokkaiden mökkien ja huviloiden vuokrauksiin erikoistunut nettipalvelu, jonka valikoimat kattavat myös Oulun alueen.

Kun viimeksi tarkistin palvelun laajuuden, tarjolla oli kaikkiaan 60 erilaista tasokasta huvilaa Oulussa ja sen lähialueilla.

Vuokramökki Oulu - Vuokraus Opas