Vuokramökki Parainen

Vuokramökki Parainen vaihtoehtoja on tarjolla esimerkiksi firmoilta Nettimökki ja Suomineito.

Nettimökki

www.nettimokki.com

Nettimökki on Otava-konsernin tarjoama vuokramökkien välityspalvelu netissä, jonka tietokannasta löytyy kullakiin hetkellä yli 1700 mökin valikoima, mukana kohteita myös Paraisissa.

Kun viimeksi kokeilin palvelua suhteessa Paraisten lomamökkeihin, tarjolla oli 3 erilaista vuokrakohdetta, alueilla Attu, Ormskär, ja Stormälö, aina 25 m2 lomamökistä 75 m2:n kokoiseen tilavaan vuokramökkiin saakka.

Suomineito

www.suomineito.fi

Suomineito on Info Center Finlandin tarjoama palvelu, jonka tietokanta kattaa sekä nähtävyydet että majoituspaikat kautta Suomen, myös Paraisten suhteen.

Listattujen kohteiden joukossa palvelussa on muun muassa kohteet Airistohuvila, Leirintä- ja lomakeskus Solliden / Paraisten Leirintäpalvelut, Lofsdalin kartano, sekä Villa Airiston Aalto.

Lomarengas

www.lomarengas.fi

Lomarengas on maan suurin vuokramökkejä välittävistä nettipalveluista, jonka tietokanta kattaa kunakin hetkenä yli 3000:n kohteen valikoiman, mukana myös Paraisten lomamökit.

Palvelussa oli listattuna kaikkiaan 13:sta erilaista vuokramökkiä, kun viimeksi tarkistin haulla tietokannan laajuuden Paraisten suhteen.

Vuokramökki Parainen - Vuokraus Opas